ProstějovProstějov
Nadst., neděle 24.4.2022, 10:30, Prostějov (Olympijská ul.)
4:1
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 16. Palán
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Koubek, Dohnal, Exner, Hájek - Starý, Bartes, Vopršal - Jančok, Palán (54. Stratil), Sklenář (60. Tlačbaba)
 

Komentář

Od začátku byl Prostějov v utkání aktivnějším týmem, ale paradoxně jsme se hned naší první střelou na bránu dostali do vedení, když chybu domácího stopera potrestal Radek Palán. Ani to nás ovšem nenakoplo k lepšímu výkonu a tak hráči Prostějova dokázali ještě do poločasu skóre obrátit ve svůj prospěch. Ani ve druhé půli se obraz hry nijak nezměnil. Domácí byli živější, důraznější, rychlejší a v podstatě nás za celý druhý poločas nepustili do žádné vyložené brankové příležitosti. Naopak sami ještě přidali další dvě branky a zaslouženě nás tak dokázali podruhé za sebou v soutěži porazit. Náš výkon byl dnes velmi mdlý, působili jsme pomalým a unaveným dojmem s množstvím nevynucených technických chyb, což na kvalitní výkon týmu Prostějova nemohlo stačit. Věříme, že příští týden dnešní výkon i výsledek odčiníme v domácím utkání s Porubou.
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu