Frýdek-MístekFrýdek-Místek
Nadst., neděle 15.5.2022, 10:30, Frýdek- Místek
2:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 17. Vopršal, 60. Ficek, 64. Vodička
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Bartes (65. Stratil), Vodička, Exner, Hájek (74. Pešek) - Dohnal (52. Starý), Ficek, Vopršal - Vambera (41. Koubek), Palán, Tlačbaba.
 

Komentář

Utkání přineslo více bojovnosti, než fotbalové kvality, se šťastným koncem pro nás. Začali jsme sice aktivněji, ale domácí se hned z první ofenzivní akce ujali vedení. Na to jsme zareagovali pěknou kombinační akcí a vyrovnávací brankou Matyáše Vopršala. Nadále jsme měli herní převahu v poli, domácí ale využívali každé naší chyby k rychlým a nebezpečným protiútokům. Ani jeden tým však už v první půli neskóroval a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1. Vstup do druhé půle se opět vydařil domácím a podruhé v utkání se ujali vedení. Tato branka je velmi povzbudila a my se naopak dostali do herního útlumu, často jsme kazili, hráli nepřesně a nedokázali najít recept na ofsajdovou past domácí obrany. Ti nám pak nakonec sami pomohli k vyrovnání, když jejich ztrátu míče při rozehrávce dokázal potrestat Jakub Ficek. Tímto momentem jsme se zase vrátili do utkání a o pár minut později dokonali obrat, když se po rohovém kopu prosadil Franta Vodička. V závěru utkání se domácí ještě tlačili dopředu, ale žádnou vyloženou brankovou příležitost si již nedokázali vytvořit, naopak my ještě měli dvě příležitosti z brejkových situací, které jsme ovšem nedokázali zužitkovat. Utkání tak skončilo naší těsnou výhrou. Herně se nám dnes tolik nedařilo, ale kluci ukázali srdíčko, když dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející skóre a s dobře hrajícím soupeřem vybojovat vítězství.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu