Ml. BoleslavMl. Boleslav
přát., sobota 9.7.2022, 17:00
4:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 60.Křišťál
Diváci: 0
Ml. Boleslav: Šeda - Látal (57. Pech), Šimek (46. Coňk), Jahič, Preisler - Skalák (46. Vaníček), Dancák, Darmovzal (46. Donát), Rolinek (46. Dufek) - Stránský (57. Mašek), Škoda (46. Krobot)
FC Vysočina: Soukup - Křišťál, Vedral, Gabriel (83. Vítek), Peřina (62. Svoboda) - Lacko, Piško - Ogiomade (61. Franěk), Araujo-Wilson, Selnar (70. Zahradník) - Zoubele (46. Tall)
 

Komentář

"Do utkání jsme nevstoupili úplně dobře, soupeř se dostal z prakticky první šance po nepovedeném centru do pokutového území a zakončil z relativní blízkosti. Tam jsme udělali individuální chybu při odkopnutí míče a prohrávali jsme poměrně brzo 1:0 a potom bych řekl, že do konce poločasu jsme hru ne že kontrolovali, ale byli jsme minimálně rovnocenným soupeřem. Dobře jsme kombinovali, hráči o sobě věděli, hra z naší strany měla a snesla určité měřítko, byl to možná nejlepší poločas, který jsme zatím odehráli v rámci přípravy. Naše snaha nějakým způsobem gradovala, i v poslední minutě jsme měli velkou příležitost, kdy se Lukáš Zoubele z blízka neprosadil," okomentoval první poločas trenér Jan Kameník.

"Do druhé půlky jsme bohužel vstoupili individuální chybou, kde jsme inkasovali gól na 2:0, takže utkání pro nás už bylo v té době trošku složitější. Na druhou stranu jsme dokázali snížit Vojtou Křišťálem na 2:1 po velmi povedené akci a střelil ze střední vzdálenosti. Nadechovali jsme se k takovému jakoby tlaku a korigaci toho výsledku, ale bohužel jsme potom vstřeleném gólu, který jsme dali na 2:1, ztratili koncentraci a během krátké chvíle jsme inkasovali gól na 3:1 a relativně brzo na 4:1. Utkání jsme nějakou svojí nepozorností ztratili v poměrně krátkou dobu a je škoda, že v momentě kdy vstřelíme gól, tak nevyužijeme té euforie, kterou máme, k tomu, abychom toho soupeře zatlačili, ale zbytečně inkasujeme. Druhý poločas byl z hlediska výsledků určitě nepovedený, z hlediska hry za stavu 4:1 tam byla velká snaha s utkáním něco udělat, nastřelili jsme břevno z přímého volného kopu, ale na nějakou korigaci výsledků už to nestačilo a s takovým soupeřem si nemůžeme dovolit dělat takové individuální chyby, které jsme udělali," shrnul páté přípravné utkání trenér.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu