13.08.2022, Redakce

Jihlava si veze z Chrudimi tři body

Jihlava si veze z Chrudimi tři bodyPrvní poločas se týmu FC Vysočina na stadionu v Chrudimi nebývale vydařil. Během něj náš hostující celek odskočil na rozdíl dvou branek. A cenné vítězství udržel i přes jednu inkasovanou branku ve druhém dějství.

 
ChrudimChrudim
3.kolo, sobota 13.8.2022, 10:15
1:2
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 77. Firbacher – 36. Gabriel, 45+1. Shudeiwa
ŽK: 6. Shudeiwa, 55. Piško, 62. Křivánek, 88. Gabriel
Diváci: 970
Chrudim: Floder – Koželuh, Hašek, Harušťák, Jančura (58. Kesner) – Řezníček – Vrána (69. Juliš), Záviška, Průcha, Kodýdek (81. Látal) – Jedlička (69. Firbacher).
FC Vysočina: Jágrik – Křišťál, Vedral, Gabriel, Svoboda (78. Tall) – Shudeiwa, Piško, Lacko (31. Araujo-Wilson) - Křivánek (69. Fila), Selnar (78. Peřina) - Zoubele (69. Ogiomade). Náhradníci: Soukup - Tureček.
Stanice TV prenosu: záznam
 

Komentář

"Do utkání jsme dobře vstoupili, byli jsme aktivní, dařila se nám kombinace, zakládali jsme zezadu postupný útok a snažili jsme se dostat směrem nahoru. Naše aktivita vygradovala vstřelenou brankou ze standardní situace, kde se Gabriel dokázal prosadit, hráči na to dobře zareagovali, nebyli jsme pasivní, naopak to naši aktivitu zvýšilo a dokázali jsme po akci z křídelního prostoru nacentrovat míč do pokutového území a Shudeiwa se prosadil a dal gól na 2:0," popsal první poločas hlavní trenér FC Vysočina Jan Kameník.

Hned zkraje druhého poločasu to však mohlo být o jednu branku. Po pravé straně prolétl Michal Vrána, přízemním centrem poslal balon na malé vápno, kde se po něm natahovali hned dva hráči Chrudimi, nakonec ho ale nikdo zasáhnout nedokázal. V devětapadesáté minutě měl Tomáš Jedlička na kopačce snížení, z voleje pálil po rohovém kopu zhruba půl metru nad jihlavskou branku. Chrudim dala gól v 77. minutě kdy si Filip Firbacher ve vápně naskočil na balon a přesně mířenou hlavičkou o tyčku snížil na rozdíl jediného gólu 1:2.

"Ve druhém poločase soupeř zvýšil svoji aktivitu, začal se malinko více tlačit do našeho pokutového území. My jsme zbytečně ztratili výšku postavení, udělali jsme chyby v rozehrávce, opticky se zdálo, že se soupeř dostává nahoru, po prostřídání jsme malinko šli do nižšího postavení, soupeř to zjednodušil, začal nakopávat balony nahoru a my jsme měli problém získat odražené míče. Zbytečně jsme inkasovali gól ze standardní situace, závěr utkání byl zbytečně nervózní. Nicméně jsme v těžkém prostředí dokázali naplno bodovat a hráčům je potřeba poděkovat, hrábli si na dno svých sil a jsme rádi, že máme tři body," uzavřel Jan Kameník.

 
Zápasy
3.kolo | Chrudim - FC Vysočina | 1:2
17.kolo | FC Vysočina - Chrudim | 0:0
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu