01.10.2022, Miroslav Fuks

Starší dorost v závěru přetlačil Zlín a je v I. lize už druhý!

Starší dorost v závěru přetlačil Zlín a je v I. lize už druhý!Starší dost v nejvyšší soutěži pokračuje ve skvělé podzimní jízdě! Po výhrách na Dukle a doma s Karvinou zvládl i bitvu o horní příčky tabulky proti Zlínu! V utkání dlouho prohrával, ale v závěru dokázal díky trefám Jana Chytrého a Tadeáše Zaruby skóre otočit 2:1 (0:1)! Naši mladíci se tak posunuli na parádní 2. příčku extraligové tabulky s dvoubodovou ztrátou na Spartu! Nutno dodat, že po devíti kolech jsou sestupové příčky vzdáleny jen o devět bodů.

 
FC VysočinaFC Vysočina
10., sobota 1.10.2022, 11:00
2:1
(0:1)
ZlínZlín
 
Branky: 81. Chytrý, 90. Záruba - 25. Ovesný
Diváci: 150
FC Vysočina: Janota - Chytrý, Haala, Švanda, Farka - Smejkal, Panský - Och (89. Maršík), Šancl (89. Šmíd), Zahradník (74. Záruba) - Raus (62 Klouček).
 

Komentář

"Po reprezentační přestávce jsme dnešní utkání se Zlínem začali velmi špatně. Neměli jsme se o co opřít, vázla a byla velmi nepřesná rozehrávka, chyběla nabídka ve hře bez míče, neměli jsme odražené míče. Soupeř nás přehrával ve vzdušných soubojích a i proto šel  zaslouženě do vedení, které mohl v prvním poločase i navýšit. Druhá část přinesla výraznou změnu v naší hře, přesto jsme se nemohli dopracovat k vyrovnání a soupeř byl nebezpečný z rychlých protiútoků, nicméně naše převaha přinesla branky  v samém závěru utkání," řekl k utkání trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu