FC VysočinaFC Vysočina
1., sobota 20.8.2022, 10:30, Jihlava, Jiráskova ul.
1:3
(0:0)
OstravaOstrava
 
Branka: 57. Zvolánek
Diváci: 0
FC Vysočina: Kadlec - Koubek, Říha, Hanus (76. Pospíšil L.), Tlačbaba - Liška, Tomek (70. Pojman), Novotný (57. Ritter) - Pospíšil Š. (52. Krahula), Pelikán (41. Maděra), Kasáček (52. Zvolánek).
 

Komentář

V úvodním kole nové sezóny jsme sehráli zajímavé utkání se silným týmem Baníku Ostrava. Prvních dvacet minut byl zápas vyrovnaný, poté se favorizovaní hosté přeci jen začali častěji dostávat před naší bránu, gól však do konce poločasu na žádné straně nepadl. Ve druhé půli převaha Baníku narostla, jeho hráči se častěji dostávali do zakončení, ale přesto jsme první branku dokázali vstřelit my, když se po pěkném centru Šimona Krahuly trefil hlavou Matěj Zvolánek. Hosté ovšem dokázali ihned za minutu vyrovnat a pokračovali ve své územní a střelecké převaze. Kluci sice nadále ze všech sil bojovali, ale Baník měl v závěru více sil a dalšími dvěma brankami rozhodl utkání ve svůj prospěch. Kluci zaslouží pochvalu za přístup k utkání a věříme, že stejný výkon dokáží zopakovat také hned ve středu, kdy hrajeme další kolo v Prostějově.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu