FC VysočinaFC Vysočina
13.kolo, pátek 28.10.2022, 10:30, Jihlava, Jiráskova ul.
2:1
(0:1)
HodonínHodonín
 
Branky: 42. Říha, 70. Tomek
Diváci: 0
FC Vysočina: Pavlík - Pospíšil L. (41. Kasáček), Říha, Maděra, Tlačbaba - Hanus, Liška (79. Urbánek), Tomek (75. Pelikán) - Ritter (55. Zvolánek), Novotný (77. Pospíšil Š.), Koubek.
 

Komentář

Další domácí utkání jsme sehráli s naším asi nejméně oblíbeným soupeřem z Hodonína, se kterým se nám dlouhodobě příliš nedaří. Tomu odpovídal i průběh prvního poločasu, kdy byla hra vyrovnaná, ovšem plná nepřesností a osobních soubojů. My jsme byli nebezpeční zejména po standardních situacích, hosté zase rychlými protiútoky. Po jednom z nich a našem zaváhání se také ujali vedení, které i přes naši zvyšující se herní převahu dokázali do poločasu udržet. Ve druhé půli jsme začali hosty z Hodonína výrazně přehrávat, k čemuž nám také pomohla rychlá vyrovnávací branka po pěkné střele Vaška Říhy. Kluci potom byli lepším týmem, vytvářeli si střelecké příležitosti, šance a závary před hostující brankou, bohužel bez gólového efektu. Vítězná branka tak padla až deset minut před koncem, když se ve vápně prosadil Matyáš Tomek. Kluci dnes ukázali velkou týmovou vnitřní sílu, když proti nepříjemnému a bojovnému týmu z Hodonína dokázali otočit výsledek a dotáhnout zápas do vítězného konce.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu