01.05.2023, Josef Vrzáček

U19: Ze Zlína vezou cenné vítězství!

U19: Ze Zlína vezou cenné vítězství!Starší dorost získal třetí jarní extraligovou výhru a druhou v řadě, když veze tři cenné body z půdy Zlína. Duel proti šestému celku tabulky rozhodla vlastní branka ve 21. minutě - 0:1 (0:1). Naši mladíci mají nyní 35 bodů a posunuli se na 10. příčku tabulky se čtyřbodovým odstupem na 5. místo.

 
ZlínZlín
24.kolo, sobota 29.4.2023, 11:00
0:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 21. Mareček vl. ČK: 90. Farka
Diváci: 60
FC Vysočina: Trešl - Chytrý, Švanda, Haala, Farka - Panský, Smejkal - Udržal, Záruba, Matoušek (78. Veselý) - Raus (67. Hudák.
 

Komentář

"Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře. Chyběl nám pohyb, byli jsme pasivní, naopak agilní domácí, kteří disponují největším počtem vstřelených branek v celé soutěži, byli sebevědomí a prokazovali velkou kvalitu v útočné fázi. Naštěstí jsme je do velkých možností nepouštěli. Po úvodní čtvrthodince a několika obranných rozích, jsme začali iniciativu přebírat my a vzápětí přišel rozhodující okamžik celého zápasu. Spustili jme vysoký pressink  a výsledkem byla vlastní branka, což je vždy pro dané mužstvo nešťastné... V další části jsme dobře kombinovali, byli jsme více na míči, přicházeli kvalitní finální přihrávky do pokutového území, přibývaly standardní situace. Bohužel nepřicházela druhá uklidňující branka a to ani v největší možnosti na konci prvního poločasu, kterou měl Panský. Domácí byli silní v rychlé přechodové fázi s nebezpečnými a  velmi dobře hrajícími útočníky. Druhá část zápasu byla obdobná, jen jsme nevyužili tři velké možnosti k navýšení výsledku - Udržal, Hudák a zejména Zárubova situace volala po brance. Domácí šli za vyrovnáním, ale byli jsme v defenzivní činnosti pozorní. Naopak s našimi útočnými výpady měli hostitelé velké problémy. Po týmovém výkonu jsme si odvezli tři body, jen mě mrzí zbytečné vyloučení Farky po druhé žluté kartě v samém závěru velmi dobrého utkání," řekl k vítěznému duelu trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu