27.04.2023, Miroslav Fuks

Regionální divizní derby skončilo smírem

Regionální divizní derby skončilo smíremJuniorský tým se ve středeční dohrávce první jarní výhry nedočkal. Na domácím trávníku nastoupil v regionálním divizním derby proti Havlíčkovu Brodu a získal pouze bod za remízu 1:1 (1:0). Jedinou branku v tabulce osmé Jihlavy vstřelil do sítě celku z 10. příčky Jiří Jiroušek.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
18.kolo, středa 26.4.2023, 18:00
1:1
(1:1)
Havlíčkův BrodHavlíčkův Brod
 
Branky: 14. Jiroušek - 39. Dejl
Diváci: 0
FC Vysočina B: Janota - Pekárek (28. Panský, 70. Šerý), Jiřík, Mikuška, Zacha - Veselý (70. Puzrla), Fila M. - Bulička, Miška, Jiroušek - Och (70. Šubert).
Havlíčkův Brod: Mazánek - Cakl, Dočkal, Vrzal, Novák A. - Pavlas, Dejl - Novák V., Fikar (80. Víšek), Merunka (90. Sikora) - Coufal.
 

Komentář

"Do dnešního utkání s Havlíčkovým Brodem jsme šli pouze s jednou změnou oproti poslednímu zápasu v Lanžhotu, což se nám moc nestává. Mohli jsme si od toho slibovat, že na sebe budou hráči dobře reagovat a budeme tak působit sehranějším dojmem. Toto se bohužel nepotvrdilo. Vázla nám kombinace, neměli jsme dobrý pohyb. Navíc soupeř nám dělal problémy svými rychlými krajními hráči. I přes to jsme šli do vedení my díky nechytatelné střele Jirouška. Následně přišlo zranění Pekárka, což nás poznamenalo až do konce prvního poločasu. Škoda, že jsme nedokázali naše vedení udržet do poločasu. Vyrovnání přišlo po utěšené střele Dejla ze střední vzdálenosti, která skončila v levém horním rohu naši branky. Zlomem zápasu mohla být naše příležitost, do které se dostal Miška. Jeho zakončení však skončilo na tyči hostující branky. Ve druhém poločasu jsme také neviděli pohlednou hru. Asi největší šanci měl Brod. Janota však na dvakrát zlikvidoval zakončujícího hostujícího hráče a díky tomu si oba týmy připisují bod do tabulky." 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu