ProstějovProstějov
15.kolo, sobota 11.11.2023, 10:30
3:4
(2:2)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 7. Černoch, 41. Kohoutek, 49. Černoch - 13. Půža, 31. Stoček, 71. Torner (PK), 78. Torner
Diváci: 40
Prostějov: Jurný - Vyroubal (87. Bílý), Racek, Procházka, Kohoutek - Kostelníček (72. Kratina), Smékal, Navrátil - Černoch (87. Šídlo), Kaštyl (72. Cihlář), Balenčin (61. Strnad).
FC Vysočina B: Nevěčný - Seknička, Šerý, Čejka, Šlechta - Veselý, Skoumal (70. Červený) - Půža, Šebek (70. Staněk), Kryštof (83. Záviška) - Stoček (70. Torner).
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/aBe-4mPlNN8
 

Komentář

"Po zbytečné ztrátě uprostřed hřiště jsme prohrávali. Následně jsme výsledek poprvé otočili, když se prosadili Půža a Stoček. Škoda, že jsme si do konce první půle nechali vyrovnat. Navíc nám nevyšel vstup do druhého poločasu, když jsme nezvládli standardní situaci a znovu jsme prohrávali. Ale ani toto nás nesložilo. Naopak. Do hry šli tři střídající hráči, kteří nám dnes udělali výsledek. Nejdřív vyrovnal Torner z pokutového kopu po faulu na Staňka a vzápětí jsme podruhé otočili výsledek v náš prospěch opět díky Tornerovi, který uklidil vyraženou střelu Veselého do domácí sítě. Z posledního podzimního utkání si tak připisujeme tři body, kterých si nesmírně vážíme!" řekl k utkání hlavní trenér dorostu Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

U19: Vysoká porážka se Spartou

Jihlavští starší dorostenci nedokázali na domácím hřišti překvapit vedoucí tým soutěže pražskou Spartu a prohráli jednoznačně 0:5 (0:3). Momentálně se tak nachází na 12. místě tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu