dnes, Miroslav Fuks

Vysočina nezvládla první půli a ze Slavie jede s prázdnou

Vysočina nezvládla první půli a ze Slavie jede s prázdnouVysočina v aktuálním ročníku Chance Národní Ligy nadále čeká na první bodový zisk na trávníku soupeřů. Proti mladíkům Slavie Praha nezvládla první půli, v níž domácí byli nebezpečnějším týmem a vstřelili dvě branky. Jihlavští hráči se ve druhém dějství snažili o zvrat a vypracovali si několik příležitostí, ovšem zkušeného Koláře překonat nedokázali – 2:0 (2:0).

 
Slavia BSlavia B
11.kolo, neděle 29.9.2024, 10:15
2:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 12. Belžík, 35. Rama
Rozhodčí: Pechanec – Novák, Kotalík
Diváci: 422
Slavia B: Kolář – Slončík, Trédl, Zachoval, Behenský (85. Žitný) – Bužek, Belžík (85. Mikulanda) – Pech (66. Jelínek), Beran (90+3. Pikolon), D.Toula (90+3. Piták) – Rama (66. Perišić). Náhradníci: Berkovec, Sirotník – Sy.
FC Vysočina: Jágrik – Chytrý (88. Křehlík), Boussou, Beneš, Farka – Pešek, Čermák – Šancl (74. Smutný), Lacko (74. Vítek), Selnar – Křivánek (55. Araujo-Wilson). Náhradníci: Soukup – Štětka, Franěk, Haala, Abdulfatai, Hošek, Záhradník.
 

Komentář

Kouč Marek Jarolím oproti duelu s Vlašimí učinil v základní jedenáctce jednu změnu, když místo stopera Štětky nastoupil Boussou. Jeho slavistický kolega David Střihavka nasadil trojici z širšího kádru „áčka“ – Pecha, Bužka a gólmana Koláře.

První větší šanci měli v 6. minutě domácí, když Toulu výborným zákrokem vychytal brankář Jágrik. Sešívaní se však přece jen dočkali o šest minut později. Míč si na hranici pokutového území převzal Belžík, nikým neatakován se s ním otočil a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení. Převaha slávistů pokračovala i nadále, v 18. minutě se ve vápně dostal míč k Ramovi, jeho střelecký pokus ale mířil těsně vedle branky. Ve 31. minutě poprvé pořádně zahrozila i Jihlava, střílený centr Chytrého z pravé strany však Selnar poslal těsně vedle levé tyče branky Koláře. O čtyři minuty později se ale opět radovala Slavia. Míč se v pokutovém území šťastně odrazil od Touly k volnému Ramovi, a ten zblízka překonal jihlavského gólmana.

Ve druhém poločase přišel první náznak šance až v 60. minutě, když nebezpečný Rama ve vápně našel Berana, ten však z nadějné střelecké pozice zamířil vedle. Hned o minutu později se na druhé straně řítil sám na branku Selnar, Kolář ale jeho ránu vyrazil. V 64. minutě nebezpečně střílel i jihlavský Chytrý, slávistický brankář si ale připsal další výborný zákrok. V 73. minutě se po rychlém protiútoku dostal k míči Selnar, jeho pokus mířící do šibenice však opět bravurně vytáhl Kolář. Ještě v poslední minutě nastavení pálil nebezpečně agilní Selnar, ale jeho tvrdou ránu levačkou skvěle vyrazil gólman Kolář! Vysočina byla ve druhém poločase lepším týmem, tlačila se před branku soupeře a vypracovala si gólové příležitosti, ovšem recept na překonání Koláře nenalezla. Ten tak udržel čisté konto a Slavie zvítězila 2:0.

Fotogalerie

   
 
 
Zápasy
11.kolo | Slavia B - FC Vysočina | 2:0
25.kolo | FC Vysočina - Slavia B | 25.04.2025
Související
Aktuálně

Marek Jarolím: Rád bych ocenil naši hru ve druhé půli

Kouč Marek Jarolím prožil spolu se svým asistentem Pavlem Němcem pikantní návrat do Prahy, kde vedl FC Vysočina do bitvy proti svému bývalému celku. Ani jejich detailní znalost soupeře však Jihlavě k cennému bodovému zisku nestačila. Střelecky produktivní juniorka Slavie mohla slavit vítězství. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 10:15
SK Slavia Praha B
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu