před 2 dny, David Kavka

U17: Z divácky atraktivního zápasu bez bodu

U17: Z divácky atraktivního zápasu bez boduJihlavský mladší dorost v divácky velmi atraktivním a napínavém zápase nestačil na domácí Viktorku Plzeň a odnáší si tak prohru 4:3 (3:2). Vysočina nastoupila na domácí ve velkém tempu, kdy prvně v 6. minutě otevřel střelecky velmi bohaté utkání Tomáš Tomek a v 9. minutě zaskočil Plzeň Tobiáš Ritter. Viktorka ale ještě do konce poločasu dokázala otočit stav utkání. Následně se nechal hostující brankář Štěpán Kadlec vyloučit hned z úvodu druhého poločasu a i díky tomu Vysočina již nedokázala utkání znovu obrátit na svojí stranu, kdy jen v 75. minutě snižoval na konečných 4:3 dvougólový střelec Tobiáš Ritter.

 
PlzeňPlzeň
7.kolo, sobota 21.9.2024, 13:15
4:3
(3:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 11. Novotný (vlastní), 17., 43., 50. Vukovič - 6. Tomek, 9., 75. Ritter
    ŽK: 39. Krahula
      ČK: 46. Kadlec
      Diváci: 70
FC Vysočina: Kadlec - Pelikán (82. Kasáček), Říha (24. Urbánek), Hnízdil, Tlačbaba - Ritter, Novotný (45. Hink), Liška - Tomek, Krahula (45. Boháček), Moravec (46. Pavlík)
 

Komentář

"Fotbalový kvapík se odehrál v tréninkovém centru pod Štruncovými sady v Plzni. Než se domácí stačili rozkoukat, tak jsme vedli o dvě branky. Nejdříve parádní individuální akce po levé straně a nekompromisní zakončení k tyči. O chvílí později aktivní napadání rozehrávky brankáře a pohodlná dorážka do odkryté branky. Bohužel dvě hrubky v našich řadách v krátkém sledu znamenaly vyrovnání. Plzni se do poločasu podařilo výsledek zcela otočit. Po nedůsledném bránění v pokutovém území se útočník lehce otočil a skóroval. S jasným cílem zvrátit utkání v náš prospěch jsme vyběhli nabuzení do druhého poločasu. Trhlinou v tomto plánu se stala ihned 46. minuta a okamžité vyloučení brankáře. Nedorozumění v obranné čtveřici využil výborně hrající útočník a záchranná brzda mimo pokutové území znamenala předčasnou sprchu. Tým se ještě více semknul a snažil se s Viktoriány držet krok. Hattrick dokonal domácí hráč po krásné střele do růžku branky. My jsme následně předvedli heroický výkon a soupeři byli více než vyrovnaným soupeřem. Snížit se nám povedlo po nepřímém kopu na hranici malého vápna, kdy domácí zahráli malou domů. Před konečným hvizdem byla šance na vyrovnání, ale hlavička neměla potřebnou razanci a Plzeň míč vykopávala z čáry. Nutno podotknout, že několika skvělými zákroky držel naše šance na bodový zisk výborně chytající náhradní brankář. 
Dnes těžko hledáme slova. Skvěle rozehraný zápas jsme pokazili vlastní nezodpovědností na více postech. Ale to jak kluci pracovali po vyloučení zaslouží absolutorium. Tuto zdravou agresivitu, nadšení a chuť pracovat pro tým musíme mít v sobě každé utkání od samotného začátku." zhodnotil asistent trenéra Kavka.
 
Související
Aktuálně

Vybojuje FCV s řadou exslavistů první venkovní výhru na juniorce Slavie?

Pražský fotbalový stadion Radotín bude v neděli 29. září hostit pikantní utkání 11. kola Chance Národní Ligy, v němž juniorka Slavie Praha přivítá FC Vysočina. Proti sešívaným mladíkům se od 10:15 hodin postaví jihlavský tým s celou řadou bývalých slávistů na trávníku či na lavičce. A bude mít jasný cíl – dovézt body! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu