28.09.2007, Miroslav Fuks

Vrzáček: „Hlučín je doma dlouhodobě velmi nebezpečný“

Vrzáček: „Hlučín je doma dlouhodobě velmi nebezpečný“Fotbalisté FC Vysočina v sobotu na půdě zakončí náročný anglický týden. Asistenta trenéra Josefa Vrzáčka jsme se zeptali, zda se ve čtvrtek vraceli k domácímu neúspěšnému duelu proti Brnu a nebo jejich myšlenky směřovaly výhradně k druholigovému zápasu na severu Moravy.

 
K utkání proti Brnu jsme se samozřejmě vrátili. Pohárový duel byl z naší strany určitě lepší ve druhé půli, neboť v té první jsme hráli s přílišným respektem a zakřiknutě. Vyhodnotili jsme si ho a hráčům jsme zdůraznili pozitivní i negativní momenty zápasu. Těmito poznámky jsme však už mířili k důležitému duelu v Hlučíně.

Jaký soupeř nás v sobotu čeká?

Hlučín je na domácí půdě dlouhodobě velmi nebezpečný. Vždyť zde v loňské sezóně prohrál pouze třikrát. Můžeme říci, že hru našeho nadcházejícího soupeře máme dobře přečteného a viděli jsme jeho poslední vystoupení v Hradci Králové. Tým se prezentuje důraznou a agresivní hrou, velkou kvalitou v osobních soubojích a disponuje výbornými hlavičkáři. Mužstvo se opírá o vysoké obránce a Bogdaně s Hanusem ve středu pole. DO Hlučína každopádně pojedeme s velkou touhou konečně zvítězit a tím dodat psychice mužstva tolik potřebnou injekci.

Jak je na tom váš tým zdravotně? Co brankář Rzeszoto?

Pohled na naši marodku není po pohárovém duelu proti Brnu příliš radostný. Problémy má Drga s kolenem a Cihlář s kotníkem. Start Drgy dokonce můžeme s velkou pravděpodobní vyloučit a u Cihláře je velký otazník. Naopak to vypadá, že budeme moci využít stopera Suchého. U Rzeszota jsme předpokládali, že o tomto víkendu půjde chytat za „béčko“, ovšem jeho lékař mu start nakonec nedoporučil. Přesto je možné, že jeho služeb budeme moci využít za týden proti Fulneku.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu