18.10.2007, Miroslav Fuks

Představujeme domácího soupeře - FC Zenit Čáslav

Představujeme domácího soupeře - FC Zenit ČáslavProlomí fotbalisté FC Vysočina střelecké prokletí posledních kol? Dočká se nový kouč Karol Marko první domácí výhry? Udrží jihlavská obrana opět čisté konto? Objeví se v brance FC Vysočina uzdravený Branislav Rzeszoto? Poradí si náš tým s nevyzpytatelným soupeřem? Na tyto otázky získáte odpověď, když v pátek 19. října od 18:00 hodin přijdete povzbudit hráče FC Vysočina proti Zenitu Čáslav!

 
„Čáslav má skutečně velmi nevyzpytatelný tým. Dokázali například 4:1 porazit výborný Fulnek a proti tomu nezvládli duel s Krčí. Čáslavský tým představuje zajímavou směsici hostujících hráčů z devíti(!) většinou prvoligových klubů a výsledkem je bezesporu kvalitní tým. Máme o něm dostatek informací a pevně věříme, že spolu s našim kvalitním výkonem povedou k nutnému vítězství. Svým fanouškům ho rozhodně dlužíme,“ zdůraznil asistent trenéra Josef Vrzáček, který přidal aktuální pohled do kádru FC Vysočina: „Krom rekonvalescentů Kadlece a Malínka je mimo hru Vácha, který si obnovil problémy s kotníkem. Navíc dva dny kvůli problémům s třísly netrénoval gólman Tulis. Naopak nás těší zdravotní stav Rzeszota, který v minulém týdnu podal dobrý výkon za juniorku a my nyní zvažujeme jeho zařazení do sestavy. Není však vyloučeno, že opět dostane důvěru Macháček, který třikrát v řadě udržel nulu, a Braňo posílí juniorku.“
Přejděme k tradičnímu představení našeho domácího soupeře.

Základní informace o soupeři:

vedení klubu: předseda klubu: ing. Milan Urban, sportovní ředitel: Martin Svoboda, technický ředitel: ing. Jaromír Strnad
adresa: Sportovní areál Vodranty, 286 01 Čáslav
tel. a fax: 327 314 478
e-mail: sekretariat@fczenitcaslav.cz
internet: www.fczenitcaslav.cz
klubové barvy: modrá a bílá
kapacita stadiónu: 2.500
B-tým: I.B třída
mládežnické celky: 10

Pohled do historie:

zal. 1902 jako SK STELLA (Hvězda) Čáslav
1927 – SK Čáslav
1949 – sloučení SK Čáslav se Slavoj Čáslav do SK KOSMOS Čáslav
Po roce 1989 přešel čáslavský fotbal pod záštitu závodu Zenit s.r.o. a změnil i svůj název na současný FC ZENIT ČÁSLAV. Novým prvkem v činnosti FC se stala zvýšená orientace na mládež, která spolu s dalšími změnami vedla k takovému zlepšení hráčských výsledků. Klub tak v roce 1998 postupuje opět do divize, v ročníku 2003/04 do ČFL a v loňské sezóně 2005/06 dokonce do II. ligy, což je největším dosavadním úspěchem čáslavské kopané.

Vzájemná bilance ve II. lize ČMFS: 2 utkání 2 – 0 – 0 4 : 1

Předchozí zápasy:

jaro 07: FC Zenit Čáslav - FC Vysočina 1:2 (0:1)
Góly: 82. Kunášek - 28. Svoboda, 76. Rabušic
ČÁS: Švenger - Gross, Mráz, Šrámek, Razím - Michal (46. Zachariáš), Podrazký, Haniak, Kunášek - Urban (77. Broschinský), Jirouš (60. Brabec).
VYS: Tulis - Gebreselassie, Šourek, Kadlec (83. Vladyka), Drga - Baláž (70. Veselý), Lovětínský, Vít, Cihlář (90. Faldyna) - Rabušic, Svoboda.

podzim 06: FC Vysočina – FC Zenit Čáslav 2:0 (0:0)
Góly: 52. Svoboda, 70. Vladyka z pen.
VYS: Rzeszoto - Demeter, Šourek, Kadlec, Dujka - Veselý (86. Cihlář), Vladyka, Lovětínský, Svoboda - Faldyna, Peteřík (56. Malínek).
ČÁS: Švenger - Kunášek, Šrámek, Mráz, Kurak - Blažej (63. Sedláček), Haniak (90. Franc), Pazdera, Urban (78. Dubský) - Jirouš, Bálek.

Pravděpodobná sestava: Zich - Kotrba Mráz Skoupý Zachariáš - Kurák Skopalík Dian Hozda - Kocourek J.Schulmeister

Trenér: Pavel Medynský

Střelci: 4 – Veselý, 3 – Dian, 2 – Kocourek, Strnad, 1 – Hozda, Kurak, Schulmeister, Skopalík

Změny v kádru:

Příchody: Dian, Nešpor, Kocourek, Strnad (hostování Bohemians 1905), Hozda (hostování Jablonec), Kurak (hostování Mladá Boleslav), Příhoda, Skopalík (hostování České Budějovice), Slezák (hostování Hradec Králové), J. Schulmeister (hostování Sigma Olomouc), Skoupý (Cheb), Veselý (hostování Viktoria Plzeň), Kotrba, Martin Zachariáš (hostování Slavia Praha), Sedláček, Zich (hostování Sparta Praha)
Odchody: Brabec (Rakousko), Franc (hostování Převýšov), Kunášek (hostování Bohemians 1905), Urban (hostování Velim).

 
Související
Média
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu