25.10.2007, Miroslav Fuks

Marko: „Čáslavská facka může být ku prospěchu!"

Marko: „Čáslavská facka může být ku prospěchu!”V sobotu dopoledne je na programu další pokus FC Vysočina o protržení střelecké smůly a zisk tolik potřebného vítězství. V cestě však bude stát velmi zdatný soupeř v podobě exstřížkovských Bohemians Praha. Tento absolutní nováček soutěže si ve II. lize počíná více než zdatně a se ziskem 23 bodů po dvanácti kolech útočí na postupové příčky. Jak tento tým vidí kouč Karol Marko?

 
Troufám si říci, že o Bohemians víme skoro vše, neboť jsme si z více zdrojů získali velmi cenné informace. Soupeř je nyní ve velmi dobré formě, neprohrál sedm duelů v řadě a navíc naposledy zvítězil v Hradci Králové. Jedná se o velice zkušený a technický tým, který je velmi silný zejména v ofenzívě. Právě útočnou sílu prezentovanou Zoubkem, Šislerem, Ibem či Brzezinou musíme eliminovat. Zároveň však známe slabiny Bohemians, kterých hodláme využít a v utkání uspět!

Chystáte změny v taktice či rozestavení mužstva?

K drobným změnám dojde. Převratné změny však nejsou na místě, protože naše výkony na hřištích soupeřů jsou dobré. Škoda, že je zatím nejsme schopní zopakovat doma.

Jak na tom váš tým po zdravotní a psychické stránce?

Všichni hráči, krom marodů Malínka, Kadlece, Váchy a Tulise, jsou v pořádku. Michal Kadlec se již dokonce začal zapojovat do tréninku. Troufám si říci, že i po psychické stránce je tým v dobré kondici. Facka, kterou hráči utržili proti Čáslavi, může být, stejně jako v životě, ku prospěchu. V týdnu jsme tvrdě pracovali a to nejen na hřišti, ale i teoreticky. Věřím, že hráči nyní převedou naše pokyny i do vlastního utkání. Proti Čáslavi se jim to nepodařilo a řadu věcí dělali špatně.

Jste nyní pod výsledkovým tlakem?

Každý trenér je pod tlakem. Vedení, fanoušků, hráčů či svých ambicí.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu