24.04.2008, Miroslav Fuks

Vysočina chce prokázat kvalitu i na půdě soupeře

Vysočina chce prokázat kvalitu i na půdě soupeřeDne 27.11.2005 zvítězili fotbalisté FC Vysočina na prvoligové půdě Sigmy Olomouc a od té doby se jim nepodařilo dovézt tři body ze stadiónu favorizovaného soupeře. Zlomí tuto nepříznivou bilanci již tuto sobotu v kotli 1.FC Slovácko? Na to jsme se ptali trenéra Karola Marka.

 
Náš tým na domácím hřišti již několikrát prokázal své schopnosti a kvality. Venku se nám zatím až na kratší úseky zápasů nedaří. Rádi bychom na půdě favorizovaného Slovácka předvedli tu lepší tvář našeho herního projevu. Rozhodně chceme hrát aktivní fotbal. Hráči jsou na zápas velmi dobře připraveni a věřím, že svoji kvalitu v sobotu prokáží.

Co o nadcházejícím soupeři víte?

Čeká nás další exligový tým, v němž se mísí zkušenost s velmi perspektivním a kvalitním mládím. Slovácko má technicky i atleticky velmi dobře vybavené hráče. Pozor si musíme dát na vstup do zápasu, v němž domácí své soupeře často dostanou pod velký tlak. Nátlakový a aktivní fotbal ostatně produkují po celý zápas. Velmi nebezpečné mají i standardní situace. Narazí na sebe dva vyspělé týmy a proto očekávám velmi kvalitní fotbal před výbornou kulisou.

Máte k dispozici celý kádr?

Nadále schází marodi Šamánek a Lovětínský, ovšem ten již začal s výklusem. Navíc je ohrožen start lehce zraněných Veselého a Faldyny. Naopak se po karetním trestu vracejí defenzivní hráči Kadlec a Vepřek.

S týmem se připravuje další brazilský hráč...

Ano, na třítýdenní test k nám v tomto týdnu dorazil levonohý brazilský fotbalista. Uvidíme, zda během zkoušky prokáže své schopnosti.

 

Na serveru vFotbal.cz si můžete prohlédnout rozšířený preview k utkání 1.FC Slovácko vs. FC Vysočina.
Internetový portál vFotbal.cz je marketingovým partnerem FC Vysočina Jihlava
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu