24.06.2011, Miroslav Fuks

Vysočina na úvod II. ligy přivítá Bohemians Praha

Vysočina na úvod II. ligy přivítá Bohemians PrahaTřináct dní uplynulo od odehrání posledního utkání druholigového fotbalového ročníku 2010/11 a už je tu los nové sezóny. Ten Jihlavě v rámci II. ligy přisoudil velmi nepříjemného soupeře v podobě exligového nováčka Bohemians Praha. Zápas se uskuteční na stadiónu v Jiráskově ulici v pátek 5. srpna od 18.00 hodin. V dalším kole se svěřenci kouče Romana Pivarníka představí na stadiónu Sezimova Ústí.

 

Druhá nejvyšší soutěže v nadcházejícím ročníku slibuje velmi zajímavou povídanou, mnohou favoritů na postup a řadu atraktivních zápasů na jihlavském stadiónu. Na podzim bude mít svůj náboj každý domácí duel! V prvním kole přijedou exligoví Bohemians Praha ze Střížkova, kteří jako nůž máslem projeli ČFL a tento zkušený kádr bude mít jistě ambice i na další postup. Po sestupu z Gambrinus ligy bude i nadále silné Ústí nad Labem, které se v Jihlavě představí ve 3. kole. Páté kolo v Jihlavě nabídne derby se Znojmem! V 7. dějství bude na Vysočině chtít překvapit černý kůň skončeného ročníku – Vlašim. V 9. kole se do Jihlavy vrátí další silný a známý klub s velkou tradicí a základnou fanoušků – Opava. V 11. kole změříme síly s dalším z plejády favoritů – s Karvinou. A poslední podzimní kolo na stadiónu v Jiráskově ulici? To k velkému a ostře sledovanému utkání přijede exligová Zbrojovka Brno! Nutno dodat, že na podzim proběhne i jarní předehrávka, v níž 18. listopadu přivítáme Sezimovo Ústí.

Zápasy venku, které si jistě nenechá ujít Fanklub FC Vysočina půjdou v tomto pořadí: Sezimovo Ústí, Čáslav, Varnsdorf, Sparta B, Zlín, Most, Sokolov a Třinec. Zlín, Sokolov a Třinec lze bezesporu zařadit do okruhu týmů, které se netají postupovými ambicemi.

Dodejme, že informaci o ceně a termínu prodeje permanentek pro ročník 2011/12 přineseme v příštím týdnu. Zahájení prodeje lze předběžně očekávat od 11. července.

Podzimní los FC Vysočina naleznete ZDE.

 
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu