14.06.2016, Miroslav Fuks

Do přípravy s FC Vysočina vstoupí i Jan Záviška

Do přípravy s FC Vysočina vstoupí i Jan ZáviškaVe středu 15. června fotbalisté FC Vysočina vyběhnou k prvnímu tréninku letní přípravy. Na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici nebude v jejich středu chybět ani dvacetiletý krajní záložník Jan Záviška. Odchovanec Hlinska, Chrudimi a pražské Sparty by v Jihlavě měl podepsat profesionální kontrakt.

 

„Od Sparty jsme obdrželi povolení, aby s námi Záviška začal trénovat. Nyní máme prostor k tomu, abychom dořešili jeho přestup z letenského klubu. Honza se neprosadil do nabitého kádru prvního týmu Sparty, ovšem my v něm z hlediska FC Vysočina vidíme velkou perspektivu. Jde o rychlostního a velice pracovitého hráče se smyslem pro kombinaci. Oceňujeme na něm i jeho charakter,“ charakterizoval talentovaného hráče Milan Bokša, sportovní manažer FC Vysočina,.

Jan Záviška (nar. 21.8.1995) s fotbalem začínal v Hlinsku. Po pěti letech odešel do Chrudimi, odkud v roce 2010 zamířil do dorosteneckých týmu Sparty Praha. Od ročníku 2012/13 naskakoval do zápasů Juniorské ligy a letenského „béčka“ v ČFL. V létě 2014 odešel na roční hostování do druholigových Pardubic, kde si připsal 21 startů a vstřelil 2 góly. Ve skončeném ročníku se významně podílel na sparťanském triumfu v Juniorské lize (32 utkání / 6 branek) a jednou oblékl dres letenského „áčka“, když odehrál odvetné utkání semifinále MOL Cupu proti Jablonci.

 
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu