29.07.2016, Vojtěch Fuks

Starší dorost sestřelil seniorský tým Velkého Meziříčí

Starší dorost sestřelil seniorský tým Velkého MeziříčíStarší dorost U19 dosáhl velmi povzbuzujícího a cenného vítězství nad prvním týmem Velkého Meziříčí, který se připravuje na start MSFL a ve svém kádru disponuje několika hráči s ligovými zkušenostmi.

 
Velké MeziříčíVelké Meziříčí
přát., čtvrtek 28.7.2016,  
2:6
(1:2)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
branky: 17. Demeter R., 56. Beran – 7. Průša, 30. Průša, 49. Lorenc, 80. Svoboda, 83. Svoboda, 86. Fikar
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Konrád (45. Jágrik) – Vašíček (43. Polcar), Trojánek (57. Malár), Vrzal, Řezáč (57. Bence) – Urbánek (57. Pejřimovský) – Matulka, Smejkal (57. Fikar), Šteffl (45. Chlumský), Průša (57. Kafoněk) – Lorenc (57. Svoboda)
 

Komentář

"Dnešní utkání bylo našim zatím nejvydařenějším vystoupením v probíhající letní přípravě. I když měli zkušenější domácí více míč na svých kopačkách, tak se nám dařilo nepouštět je do větších brankových příležitostí. Byli jsme úspěšní v zahušťování středu hřiště. Ve střední zóně se nám dařilo získávat spousty míčů a chodit tak do protiútoků. Všech šest branek padlo po našich povedených akcích. První a druhá branka si byly hodně podobné, když se po přihrávkách Vašíčka a Smejkala z naší pravé strany dvakrát prosadil, díky skvělému výběru místa v pokutovém území, Průša. Po samostatném úniku přes celé hřiště po našem obranném rohu přidal Lorenc třetí gól. Čtvrtou a pátou branku dal střídající Svoboda, který zakončoval jednou po přihrávce Benceho z levé strany a následně po centru  Matulky z pravé strany. Konečnou podobu výsledku dal Fikar, který v pokutovém území obešel obránce a přesnou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Na hře dozadu a hlavně v přechodové fázi do defenzivy musíme stále hodně pracovat. Dlouho nám trvá, než zareagujeme na naši ztrátu míče. Nestíháme okamžitě dostupovat protihráče nebo včas přerušit rychlý protiútok soupeře. O něco lepší pocit mám již z obranných standardních situací. Asi ve dvou případech se nám sice k hlavičce dostal domácí vysoký  hráč Šimáček, který je ovšem natolik zkušený, že se opravdu těžko brání. Těší mě, jak se naši hráči popasovali s hrou proti takovým hráčům, jako jsou Simr, Dolejš, Mezlík, Šimáček a Demeter, kteří mají zkušenosti z první a druhé ligy. Hráli proti nim s pokorou a přirozeným respektem, ovšem ne bojácně. Určitě viděli, že je dokázali svoji hrou a pohybem dostat pod tlak a přinutit hrát absolutně naplno. Odměnou nám všem je velmi povzbudivý výsledek, který nás určitě požene do další práce. Kluci udělali radost nejen mě, rodičům a divákům, ale hlavně sami sobě. Jsem moc rád, jakým způsobem dnešní utkání zvládli!" řekl trenér staršího dorostu Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu