11.05.2007, Miroslav Fuks

Pozápasové ohlasy nejen z jihlavského tábora

Pozápasové ohlasy nejen z jihlavského táboraMilan Bokša: podali jsme velmi slabý výkon. Vedle zápasu na Žižkově patřil k nejhorším v této sezóně. Nedařilo se nám a navíc jsme nedokázali využít to minimum šancí, které jsme si vytvořili. Hlavně příležitost Svobody z 10. minuty mužstvo poznamenala a na tým psychicky dolehla.

 
A proč nenastoupil Petr Faldyna? Při výběru ofenzivních hráčů jsem se rozhodl dát přednost této základní sestavě. Faldynu jsem do úvodu nepostavil poprvé v této sezóně. Důvodem byla skutečnost, že se mu v předchozích zápasech střelecky nedařilo a ani jeho výkony nebyly ideální.

Přemysl Bičovský: Jsem samozřejmě nadmíru spokojen. Zvláště, když jsem zde vyhrál snad poprvé kariéře. Na zápas jsme se dokázali perfektně připravit a dokázali jsme, že jsme schopní favoritům na jejich půdě body brát. Určitě nám pomohlo, že Jihlava nevyužila úvodní tlak a šance a že se s přibývajícími minutami dostávala pod stále větší psychický tlak. Každopádně jsou pro nás body z Vysočiny zcela nad plán. Klíčové boje o záchranu pro nás teprve přijdou a i proto jsme pro nadcházející domácí duel šetřil Pilaře, který má poraněný sval.

Ivo Svoboda: Obrovská škoda, že jsem neproměnil svoji vyloženou příležitost… Kdybych vstřelil branku, tak by se duel vyvíjen úplně jinak. Vše bylo o vstřelení prvního gólu… Proti hluboce zataženému soupeři jsme se velmi těžko prosazovali a navíc jsme nedokázali využít naši silnou zbraň v podobě standardních situací. Jestli pro nás porážka znamená konec postupových nadějí? Už to bude velmi těžké, zvláště když HFK i Bohemka mají zápas navíc. Musíme jen doufat, že i oni všechny body ztratí. Našich zaváhání a hloupých gólů je už bohužel moc…

Libor Baláž: Sehráli jsme velmi nevydařený duel. Ztráta těchto tří bodů nás asi bude velmi mrzet. Nedokázali jsme se dostat do velkých šancí a k úspěchu nevedly ani naše standardní situace. Alespoň jeden gól jsme tam ale měli dotlačit… Mne prohra mrzí dvojnásob, protože jsem po zranění nastoupil podruhé v základní sestavě a podruhé jsme prohráli. Přesto určitě o postup hrát nepřestáváme. Za celou kabinu mohu slíbit, že budeme bojovat až do konce soutěže.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu