19.05.2007, Miroslav Fuks

Po výborném ofenzivním výkonu vezou body z Budějovic

Po výborném ofenzivním výkonu vezou body z BudějovicStarší dorostenci dali zapomenout na úspěchy předchozích kol a po výborném ofenzivním výkony zvítězili na půdě Českých Budějovic. Velmi dobře hrajícímu týmu se podařil skvělý obrat z 2:1 na konečných 2:3, když branky Jihlavy vstřelili Luděk Procházka, Raška a z penalty rozhodl Chmelík.

 
Č. BudějoviceČ. Budějovice
26.kolo, sobota 19.5.2007, 14:00
2:3
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: L.Procházka, Raška, Chmelík z pen.
Diváci: 0
FC Vysočina: Hlavoněk - Hříbek, Horák (75. Pikl), Raška, Černý (55. Pohanka) - Benda, Bureš (55. Niederle), Chmelík, Netrda –Kratochvíl, L.Procházka.
 

Komentář

„Šanci opět dostali mladí hráči s perspektivou pro nadcházející sezónu. Výsledkem byl velmi ofenzivní a nebojácný výkon, na jehož konci byla zcela zasloužená výhra. Nebojím se říci, že jsme podali dosud nejlepší výkon v jarní části. Potěšila mne nejen hra či řada vypracovaných gólových příležitostí, ale především famózní nástup do druhé půle, v níž jsme již v 65. minutě vedli 3:2 a poté kontrolovali vývoj utkání. Doufám, že hráči se tentokráte vyvarují tradiční nevyrovnanosti výkonů a dokáží ne hru z Českých Budějovic navázat i v nadcházejícím středeční domácím duelu proti první Sigmě Olomouc,“ řekl po utkání spokojená kouč Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu