04.03.2024, Petr Jindra

Organizační informace k DECATHLON SCHOOL MATCHi. Platí akce 1+1 zdarma

Organizační informace k DECATHLON SCHOOL MATCHi. Platí akce 1+1 zdarmaDlouhá zimní přestávka je minulostí a také druholigový fotbal najíždí zpět na svůj pravidelný jízdní řád. Jihlavští fotbalisté po jarní premiéře v Olomouci doma přivítají Hanáky z Kroměříže. Protože se jedná o první z jarních tematických utkání, budou se s ním pojit i zvláštní organizační opatření. Čtěte prosím pozorně.

 

Při pohledu na titulek si zřejmě řada z vás čtenářů-fanoušků pokládá otázku, proč zrovna DECATHLON SCHOOL MATCH? První jarní domácí duel bude totiž odehraný za podpory dětských fanoušků ze základních škol z okresu Jihlava. Do akce se zapojily základní školy Křížová, T. G. Masaryka, Evžena Rošického, Demlova, Jungmannova, Kollárova, Otokara Březiny, Havlíčkova a ZŠ Brtnice. Každá ze zapojených škol pak jako odměnu dostane poukaz na sportovní vybavení od partnera utkání společnosti DECATHLON.

Kdy se otevírá stadion?

Standardně hodinu před utkáním, které začíná v 15.30, do ochozů se tedy fanoušci dostanou nejdříve ve 14.30. Připraveny budou vchody od Základní školy Evžena Rošického a dále tradičně z Jiráskovy ulice.

Jak to bude se vstupenkami na utkání?

Dostat se na stadion lze několika způsoby. V první řadě to je zakoupení vstupenky na pokladně u vstupu na stadion. Druhou možností je pořízení přes online portál Enigoo. V těchto případech lze mimořádně pořídit pouze lístky na tribunu A (stará tribuna), případně do sektoru B3. Zbylé sektory, a to konkrétně ty s označením B1, B2, B4 a B5 budou zaplněny dětmi.

Co znamená akce 1+1 zdarma?

Každý, kdo vlastní platnou vstupenku na utkání, případně permanentní vstupenku, s sebou může bezplatně přivést ještě druhou osobu. Platnou vstupenkou je myšlen buď lístek zakoupený dle variant výše. Anebo obdržená vstupenka ve škole. U vstupu na stadion se stačí prokázat jedním lístkem a dovnitř bude vpuštěna dvojice fanoušků.

Kterými vstupy se dostanu na stadion?

Otevřeny budou dva vstupy. Ten z ulice Evžena Rošického (u školy) doporučujeme použít pro fanoušky, kteří půjdou na tribunu A. Ten z Jiráskovy ulice pak pro fanoušky a děti ze základních škol, kteří směřují na tribunu B.

Jak to bude se sedadly? Kdo má přednost?

Absolutní přednost mají fanoušci se zakoupenou permanentní vstupenkou, ti mají nárok na své místo bez ohledu na tematické zaměření akce. Další zasedací pořádek na stadionu bude tentokrát na vás fanoušcích, stěžejní bude vždy jen sektor. Pokud tedy vlastníte vstupenku do sektoru například A2, je třeba se nacházet zde. Na číslo sedadla ze vstupenky tentokrát nebude brát zřetel.

Vlastním permanentku do sektoru B4. Děti mi zasedly místo. Mám nárok na svou sedačku?

Rozhodně ano. Školy budou instruované, že fanoušci-permanentkáři mají přednost. A dále budou mít k dispozici jedno místo vedle sebe v rámci akce 1+1 zdarma.

Jaké bude rozdělení sektorů pro školy?

Dle počtu distribuovaných vstupenek do škol budou sektory rozděleny následovně:

B1: ZŠ Křížová, ZŠ T. G. Masaryka, ZŠ Brtnice

B2: ZŠ Evžena Rošického

B4: ZŠ Demlova, ZŠ Jungmannova

B5: ZŠ Kollárova, ZŠ Otokara Březiny, ZŠ Havlíčkova

Budou sedačky v sektorech nějak oddělené, barevně vyznačené?

Nebudou. Spoléháme se na to, že se žáci škol budou seskupovat v sektoru dle známosti. Nikdo ale nebude kontrolovat, zda vedle sebe sedí žáci ze stejné vzdělávací instituce.

Jak to bude s poločasovou soutěží? Bude se konat?

V průběhu prvního poločasu navštíví „novou“ tribunu se sektory B náš maskot Ježour. Každá zapojená škola bude mít k dispozici jeden voucher na poločasovou soutěž, který od Ježoura dostane. Na začátku poločasové přestávky se pak majitelé „vstupenek na soutěž“ sejdou u červeného komínu směrem z Jiráskovy ulice, kde si je vyzvedne moderátor a vysvětlí jim princip soutěže. Ta se odehraje na hrací ploše.

Jak poznáte, že jsem z dané konkrétní školy a že škola splnila smluvený potřebný minimální limit počtu žáků?

U obou vstupů na stadion budou připraveny hostesky s formulářem. Aby se dítě počítalo do školního limitu, je třeba se před vstupem na stadion nahlásit právě této hostesce. Stačí jen oznámit „jsem ze školy XY“. Bez tohoto kroku se účast dítěte nezapočítává.

Na koho se obrátit s případnými dotazy k utkání?

Veškeré dotazy zodpoví marketingový manažer klubu Petr Jindra na e-mailu petr.jindra@fcvysocina.cz.

 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Neproměnění úvodní vyložené šance bylo klíčové

Vítězný impuls ze zápasu s „béčkem“ Sparty byl na Hané patrný jen do úvodní branky. Tu trefil Prostějov a od těch chvil měli domácí důležité záchranářské utkání víceméně pod kontrolou. Zvlášť, když Jihlava své šance zahazovala. O nelehké hodnocení duelu jsme samozřejmě požádali kouče Davida Oulehlu. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu