25.05.2007, Miroslav Fuks

Bokša: „Šance na postup je už pouhá teorie“

Bokša: „Šance na postup je už pouhá teorie“Přes nerozhodný výsledek byly pocity obou koučů na tradiční pozápasové tiskovce velmi rozdílné. Zatímco kouč Augustin Chromý byl šťastný za bod a přál domácím postup do I. ligy, tak Milan Bokša mluvil o zklamání a ztrátě postupové naděje.

 
Augustin Chromý: Domácí ukázali svoji sílu a zkušenost. Zároveň potvrdili svoji velkou kvalitu při zahrávání standardních situací zejména z levé strany v podání Lovětínského. Své hráče musím pochválit za to, že se nevzdali a dvakrát dokázali srovnat skóre. Bylo znát, že Vysočina hraje pod postupovým tlakem, což pro ně bylo paradoxně mnohem těžší než naše obavy o záchranu. Troufám si říci, že si naši hráči za bojovnost, vůli a řadu šancí bod zasloužili. Bod nás určitě povzbudí v boji o setrvání ve II. lize. Chtěl bych dodat, že jsme v Jihlavě na první pohled viděli, že se zde udělal obrovský kus práce a že si tento klub zaslouží postoupit. Jihlavě přeji, aby toho ještě v této sezóně.

Milan Bokša: Výsledkem jsem samozřejmě velice zklamán. Pouhý bodový zisk nyní naši postupovou naději dostává do roviny pouhopouhé teorie. Utkání mělo díky otevřené taktice Olomouce svoji úroveň. Za stavu 1:1 mi bylo jasné, že vstřelit další gól bude velice těžké. O to více mne mrzí, že jsme nakonec výhru ubránit nedokázali. Bylo chybou, že jsme nadále hráli velice otevřeně a v ofenzívě jsme neudrželi míč na svých kopačkách a neudělali žádnou standardku. Ostatně, závěr utkání jsme nezvládli už po několikáté. I v Čáslavi se hráči v závěru nepochopitelně hrnuli do ofenzívy. Přitom v týmu máme dostatek zkušených fotbalistů, kteří by zápas měli takticky zvládnout do vítězného konce.

 
Související
Média
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu