14.03.2024, Petr Jindra

Představujeme partnery: Winehouse.cz aneb jihlavští rodáci a sportovci tělem i duší

Představujeme partnery: Winehouse.cz aneb jihlavští rodáci a sportovci tělem i dušíKdo rozumí alespoň trochu anglicky, jistě si snadno dokáže přeložit, co slovní spojení „wine house“ znamená. Spojení vína a vrcholového fotbalu na první pohled úplně nejde dohromady. Když se ale dozvíte, že za tímto projektem stojí sportovci tělem a duší, už vám to tak divné nepřijde. Zvlášť když se s jejich jménem pojí i značka WeRunning, která sport evokuje mnohem více než Winehouse. V dalším rozhovoru bude své dvě značky prezentovat jednatel společnosti Daniel Maštera.

 

Ač z názvu patrně na první pohled vyplývá, čím se firma WINEHOUSE.CZ zabývá, ne každý ovládá anglický jazyk. Nejen pro tyto fanoušky tedy prosím přibližte, co je vaší náplní práce.

Začneme malinko jinak. Winehouse.cz jsme založili my dva Jihlaváci v roce 2012. Působíme v online prodeji vína, alkoholu, delikates, dárků a firemního vína. Za tu dobu patříme ke špičce v celém Česku. V Jihlavě spolupracujeme se sportovním klubem MST Jihlava a máme vlastní běžecký tým na štafetové závody, kde se nám, musím zaklepat, daří.

Jak jste se dostali ke spolupráci s FC Vysočina, když aktuálně žijete a působíte primárně v Praze?

Oslovil nás obchodní zástupce klubu Robin Vohlídal.

Když jste zmiňoval, že máte vlastní běžecký tým, otázka na to, zda aktivně sportujete, se jeví až skoro nadbytečná…

Sport sleduji všeobecně a aktivně se mu věnuji od základní školy. Momentálně se věnuji nejvíce běhu a cyklistice.

Zmiňoval jste, že žijete v Praze. Stíháte nějaké zápasy FC Vysočina naživo?

Domácí zápasy, tedy ty na Vysočině, jen výjimečně. Pokud je zápas v Praze, rád zajdu stejně jako na hokejovou Duklu. Jsme patrioti!

Chcete něco vzkázat fanouškům?

Važme si všichni toho, že je v Jihlavě takový klub. A prosím vás, fanoušci, abyste ho svými hlasivkami podporovali v co největší možné míře nejen na domácích zápasech. Kluci to potřebují!

SLEVOVÝ KUPÓN

Chcete ochutnat něco ze sortimentu společnosti WineHouse.cz? A co takhle ještě s 15% slevou? 

Při objednávce na https://www.winehouse.cz/ stačí zadat kód FCVYSOCINA24 a můžete si udělat radost o něco výhodněji. (pouze pro starší 18 let)

 
Aktuálně

David Oulehla: Neproměnění úvodní vyložené šance bylo klíčové

Vítězný impuls ze zápasu s „béčkem“ Sparty byl na Hané patrný jen do úvodní branky. Tu trefil Prostějov a od těch chvil měli domácí důležité záchranářské utkání víceméně pod kontrolou. Zvlášť, když Jihlava své šance zahazovala. O nelehké hodnocení duelu jsme samozřejmě požádali kouče Davida Oulehlu. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu