Dukla Praha BDukla Praha B
9.kolo, sobota 28.10.2023, 15:30, Juliska
0:6
(0:4)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 4., 15., 69. a 83. Suská, 22. Šourková, 42. Jonášová
ŽK: 58. Fňukalová, 73. Chalupníková
Diváci: 30
Dukla Praha B: Najmanová - Čížková, Herejtová, Dundrová, Moraová, Šmídová, Dvořáková, Blechová(C), Hořčičková, Krajčová, Kučerová. Střídající: Machytková, Mlýnek, Pelíšková, Štěchová, Uchytilová
FC Vysočina: Doupovcová - Poláková, Šebelová, Ambrožová - Fňukalová, Ševčíková, Jonášová, Bártlová - Chalupníková, Suská(C), Šourková. Střídající: Pikhartová
 

Komentář

Společně s žákyněmi vyrazily vstříc svému večernímu utkání v Praze i dorostenky.
Holky čekal nelehký úkol v podobě jediné možnosti střídání. Vzhledem k velké marodce jsme k zápasu vyrazili ve skromném počtu.
To na hřišti nebylo znát a od začátku přebíráme iniciativu. Ve 4. minutě se prosazuje po centru ze středu hřiště Barča Suská - 0:1. Stejná hráčka přidává i druhou branku v 15. minutě, kdy Nelča Jonášová zblokuje pokus domácích hráček o odkop. K míči se jako první dostává Barča - 0:2. Ve 22. minutě se důrazně z rohu prosazuje dvojice Eliška Ševčíková a Pája Šourková - 0:3. Po dalším skvělém centru zvyšuje poločasové vedení Nelča Jonášová, která přehazuje domácí brankářku - 0:4.
Největší šanci hráček Dukly zmařila Áďa Šebelová, která společně s brankovou konstrukcí dokázala udržet míč před brankovou čarou.
Ve druhé půlce přidává Barča další branku po krásné přihrávce Natky Pikhartové - 0:5. Na konci utkání je zezadu faulovaná ve vápně Natka Pikhartová. Z penalty navyšuje stav utkání Barča na konečných 0:6.
Holky si poradily se zápasem výborně i bez možnosti střídání a zaslouženě vítězíme.
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu