FC Vysočina BFC Vysočina B
22.kolo, neděle 21.4.2024, 10:30
1:1
(0:1)
Zlín BZlín B
 
Branky: 46. Šubert - 8. Pacik
Diváci: 120
FC Vysočina B: Nevěčný - Čejka (45. Šubert), Šerý, Šlechta, Matoušek (70. Lovětínský) - Skoumal (86. Seknička), Kotoun (70. Rais) - Raitmajer (66. Torner), Ficek, Kryštof - Šebek.
Zlín B: Vystrčil - Navrátil, Žabčík, Dobeš, Tesař - Hordiienko, Štefan - Pacik (86. Soboliev), Dorňák (76. Marek), Hodulák (55. Hošťálek) - Chytil.
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/CKYkJMl_P_M
 

Komentář

"Zlín prokázal svoji kvalitu, byl více na míči a v osmé minutě šel zaslouženě do vedení. Následně jsme hru více vyrovnali, ale v naší největší šanci při zakončení minul míč Kryštof. Hned v úvodu druhé půle využil svoji šanci střídající Šubert, který srovnal na 1:1. V dalších minutách si Zlín vytvořil dvě stoprocentní šance. Při první nás podržel Nevěčný, ve druhé nemířil hostující hráč přesně. V další příležitosti nás zachránilo břevno. Zlín byl určitě blíže výhře. V poslední minutě utkání jsme ovšem byli po rohovém kopu třem bodům blízko i my. Po závaru se k míči dostal Šlechta, který bohužel nastřelil tyč. Bereme tak bod, který se bude na konci soutěže hodit. Jsem rád, že jsme se po debaklu z minulého týdne dali dohromady. Od dnešní remízy se opět můžeme odrazit. Tým dnes dokázal dorovnat skóre a málem ho i otočit, čehož si opravdu vážím!" řekl k utkání hlavní trenér Kamil Průša
 
Související
Aktuálně

Vysočina proti Varnsdorfu vedla už 3:1, ale nakonec brala jen bod

Důležitý záchranářský duel nabídl velmi zajímavou ofenzivní podívanou a celkem šest branek. Ke zklamání příznivců FC Vysočina se však o ně podělily oba týmy. Přitom Jihlava díky brankám Justina Araujo-Wilsona, Tomáše Fraňka a Filipa Šancla vedla 1:0 a 3:1, jenže velmi dobře hrající Varnsdorf dokázal zaslouženě vyrovnat na konečných 3:3 (1:1). Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 18:00
FC Vysočina Jihlava
SK Slovan Varnsdorf
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu