04.04.2009, Miroslav Fuks

Marko: „Karviná? Dosud nejlepší tým na jaře!“

Marko: „Karviná? Dosud nejlepší tým na jaře!“Karvinský důl je na jaře velmi tvrdý a dolovat z něho body je nesmírně těžké. Fotbalisté FC Vysočina se o tom přesvědčili na vlastní kůži a nakonec museli být spokojeni s jednobodovým ziskem. Jak duel viděla osoba nejpovolanější, tedy kouč Karol Marko?

 
Poté, co jsme ustáli úvodní tlak domácího celku, jsme ve 36. minutě udělali v defenzívě hloupou fatální chybu, po které zkušený Opic skóroval. Naštěstí jsme velmi dobře vstoupili do druhého poločasu a Simr po vydařené kombinační akci srovnal stav. Během druhé půle jsme byli pod územním tlakem domácího celku, ovšem krom břevna, která nastřelil Opic, jsme Karvinou do vyložených příležitostí nepouštěli. Nakonec jsme proti velmi kvalitnímu a motivovanému týmu uhájili cenný bod.

Co říci k výkonu Karviné. Překvapila vás něčím?

Rozhodně ne, věděli jsme, co nás zde čeká. Překvapením pro nás nebylo ani složení sestavy. Karviná byla skutečně velmi dobrá a potvrdila výbornou jarní formu. Představili se jako dosud nejlepší tým, se kterým jsme na jaře hráli. Nejen doma budou jistě vyhrávat, k čemuž přispívají výborní diváci, kteří i dnes svému týmu vytvořili dobrou atmosféru.

Mimochodem, jakým výkonem se prezentoval Radek Slončíka, asi nejlepší hráč II. ligy?

Jakmile se dostal k míči, tak byl velice nebezpečný a byl na hřišti hodně cítit.

 

Bilancí čtyř gól ze čtyř zápasů se může pochlubit staronový kanonýr FC Vysočina Pavel Simr. Co říká na tuto úctyhodnou bilanci?

Tyto branky jsou výsledkem práce celého týmu. Jsem hlavně rád, že přinášejí tolik potřebné body.

Karviná asi byla velmi těžkým oříškem, ne?

To bezesporu. Domácí hráli velmi dobře. Rozhodně v tabulce náleží na vyšší příčky, než je současné 10. místo. Na jaře potrápí každého a určitě se posunou k vyšším pozicím. My dnes musíme být s bodem spokojeni.

Jak tvůj gól padl?

Gabriel odcentroval zprava, Falďas mi sklepl míč zhruba na penaltu a já se trefil placírkou k tyči.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu