07.09.2008, Miroslav Fuks

Vysočina veze bod z Ústí a nadále drží neporazitelnost

Vysočina veze bod z Ústí a nadále drží neporazitelnostAni po velmi těžkém utkání v Ústí nad Labem nepoznali fotbalisté FC Vysočina hořkost porážky a jejich série neporazitelnosti se protáhla již na šest zápasů! Domácí nutně potřebovali zvítězit, ovšem bojovně hrající Jihlava na čele s gólmanem Vojáčkem jim to neumožnila. Konečná bezbranková remíza je spíše úspěchem hostujícího celku.

 
Ústí nad LabemÚstí nad Labem
6.kolo, neděle 7.9.2008, 17:00
0:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

ŽK: Dvořák – Vepřek, Cihlář
Rozhodčí: Ardeleanu - Lhoták, Štěrba.
Diváci: 650
Ústí nad Labem: Novák - Martykán, Džuban, Valenta, Krejčíř, Benčík, Volek, Dvořák, Škoda, Rudnytskyy, Veverka (63. Karlík)
FC Vysočina: Vojáček - Gabriel, Kadlec, Tlustý, Vepřek – Veselý (69. Dupal), Gába, Schneider, Cihlář – Rabušic, Faldyna (72. Urban).
 

Komentář

Kouč Karol Marko sestavou nepřekvapil. Dal důvěru osvědčené jedenáctce, v níž oproti domácímu duelu proti Hradci nahradil Lovětínského Schneider.
Ústečtí dnes byli po většinu zápasu aktivnějším týmem, ale o plný bodový zisk se připravili neproměňováním šancí. V 9. minutě zneškodnil jihlavský brankář Vojáček Veverkovu možnost, poté mířil těsně vedle branky hostů Rudnytskyy. První střelu na domácí branku vyslal až v 21. minutě Faldyna, Novák s ní však měl hodně práce. V závěru prvního dějství mířila Benčíkova tečovaná střela vedle tyče.
Druhý poločas byl výrazně vyrovnanější, ovšem šancí příliš nepřinesl. V 68. minutě se po rychlém brejku Jihlavy zapotil brankář Novák, jenž vyrazil Faldynovu bombu na roh. Krátce poté neproměnilo Ústí velkou šanci po rohovém kopu, když míč z Džubanovy nohy brankář Vojáček zázračně chytil. Devět minut před koncem ještě protáhl ústeckého Nováka dalekonosnou střelou Rabušic a těsně před koncem se ocitl ve slibné šanci po brejku ústecký Benčík, ale mířil těsně vedle.

Související odkazy:
On-line: ZDE

 
Zápasy
6.kolo | Ústí nad Labem - FC Vysočina | 0:0
20.kolo | FC Vysočina - Ústí nad Labem | 4:0
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu