25.02.2011, Miroslav Fuks

V sobotu proti Dynamu na umělé trávě v Jihlavě

V sobotu proti Dynamu na umělé trávě v JihlavěSníh a mráz zrušil plánovanou generálku FC Vysočina, která měla proběhnout v sobotu v rakouském Hornu. Tým však nakonec bez zápasové prověrky nezůstane, neboť v sobotu 26. února nastoupí od 14.30 hodin na umělé trávě v areálu Na Stoupách Jihlavě. Jak těžké bylo narychlo zajistit soupeře pro tuto přípravu? Nejen na to jsme se zeptali kouše Josefa Vrzáčka.

 

Zase tak komplikované to nebylo. Naše juniorka se s Dynamem měla v sobotu střetnout v Třeboni a tak jsme přistoupili k výměně. Z pohledu juniorky to není až takový problém, protože mužstvo nyní trochu trápí marodka. Vzájemně jsme si vyhověli.

Proč sportovní vedení klubu nakonec nepřistoupili k uskutečnění zápasu na přírodní trávě v Antonínově Dole?
V pátek jsme si vyzkoušeli vedlejší přírodní trávu v Jiráskově ulici a poté jsme usoudili, že zápas na ní by byl přílišným hazardem se zdravím hráčů. Generálku jsme nechtěli sehrát na umělce, ale vzhledem k současnému klima se musíme přizpůsobit. Odložení zápasu nepřipadá v úvahu, neboť si nemůžeme dovolit být týden před prvním mistrákem bez zápasového vytížení.

S kterými hráči do sobotního utkání nemůžete počítat?
S určitostí nemohou hrát dlouhodobější marodi T.Kučera, Šimonek a Gavrić. O startu Vaculíka, Dolejše, Cihláře a Krutého rozhodnu v den utkání. Buď zasáhnou do utkání nebo je bude čekat trénink. To samozřejmě platí i pro další fotbalisty.

Mimochodem, těšíte se na dnešní setkání s fanoušky, které proběhne od 18.30 v jihlavské Restauraci Švejk?
Určitě ano! Společně s hráči, kteří na tuto besedu dorazí, doufáme, že jich přijde co nejvíce!

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu