10.09.2011, Miroslav Fuks

Juniorka neuvěřitelně přišla o výhru

Juniorka neuvěřitelně přišla o výhruJeště v 78. minutě vedla juniorka FC Vysočina 3:0 nad Líšní a podle všeho kráčela k vítězství v rámci MSFL. Hosté hrající i s exreprezentantem Dostálkem však nerezignovali a dokázali jihlavským mladíkům do konce zápasu nastřílet tři branky z kopačky Krejčího!

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
6.kolo, sobota 10.9.2011, 11:00
3:3
(1:0)
LíšeňLíšeň
 
Góly: 44. Chmelík, 50. a 74. Štancl – 78., 81. a 85. Krejčí
ŽK: Dobrovolný - Kotoul, Nosko, Mičko
Rozhodčí: Kotík – Duda, Vojkovský
Diváci: 100
FC Vysočina B: Matiášek – Šandera, Kryštůfek, Ptáček, Cihlář – Přibyl (46. Kosak), Plumb (73. Poláček), Fadrný (46. Vacek), Dobrovolný - Chmelík, Štancl.
Líšeň: Kotoul (53. Sedmidubský) – Nosko, Hebron, Mar.Drábek, Mičko – Dufek (66. Široký), Dostálek, Mich.Drábek, Belej – Šudoma, Krejčí.
 

Komentář

Juniorka byla v první půli aktivnější a nebezpečnější. Ve 13. minutě vysunul Chmelík za obranu Štancla, ovšem gólman proti jeho střele ze skluzu včas vyběhl. Ve 22. minutě tentýž útočník neuspěl z těžkého úhlu po centru Dobrovolného. O 2 minuty později se do odraženého míče po rohovém kopu krásně opřel Ptáček, ale pálil vedle tyče. Ve 41. minutě zahrozili i hosté, když se tečovaný pokus Beleje odrazil od břevna. Radost tak přišla těsně před odchodem do šaten na druhé straně. Dobrovolný na křídle doběhl přihrávku, odcentroval před branku a zde se chytrou hlavičkou prosadil kapitán Chmelík – 1:0.

Domácí si nemohli přát lepší vstup do druhé půle, neboť ve 48. minutě se k odražené střele ve vápně jako první dostal dorostenec Štancl a zvýšil na 2:0. Líšeň se snažila, ale dlouho jí nebylo přáno. V 55. minutě pěkně vystřelil Dostálek, tentýž hráč o 2 minuty později dobře hlavou našel střílejícího Noska, jenže ten v ložence trefil jen Drábkova záda. V 58. minutě zleva odcentroval Belej, jenže Krejčí v dobré pozici střílel nad. Hrálo se krásné ofenzivní utkání a tak odpověď domácích byla rychlá. V 59. minutě po ose Plumb a Dobrovolný nebezpečně hlavičkoval Kosak. V 74. minutě se neujala zdařilá rána Vacka, ale poté Vacek našel vlevo Dobrovolného, jehož centr zužitkovali skákající Štancl a Chmelík. Gól byl nakonec přisouzen Štanclovi – 3:0. O 2 minuty později mohl zvýšit Vacek po centru Cihláře, ovšem Sedmidubský ho vychytal. V 77. minutě hosty nakopla chyba dosud výborně hrajícího stopera Kryštůfka, který umožnil Krejčímu snížit na 3:1. Jenže to nebylo ze strany Líšně a Krejčího vše. V 82. minutě se po dlouhém nákopu srazili obránci Ptáček a Cihlář, což celkem pohodlně umožnilo Krejčímu snížit na rozdíl jediné branky. A senzačně vyrovnáno bylo o 3 minuty později, když Belej poslal perfektní centr na zadní tyč a Krejčí dokonal hodně rychlý hattrick. Domácí nakonec mohli zůstat i bez bodu, kdyby v 86. minutě Krejčího nevychytal Matiášek.

„Znovu se opakovali naše chyby pramenící z nezkušenosti. Nelze ztratit během osmi minut vedení 3:0, navíc jsme měli mnohem lépe zvládat naše brejky ve druhé části,“ povzdechl si po utkání zklamaný kouč Roman Kučera.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu