27.04.2013, Miroslav Fuks

Dorost v důležitém duelu nestačil na Liberec

Dorost v důležitém duelu nestačil na LiberecStarší dorost U-19 nezvládl další důležitý domácí duel extraligy. V souboji 17. celku tabulky proti 15. se proti Liberci ujal vedení díky trefě Štěpána Maruše, ovšem Slovan vzápětí vyrovnal a ve druhé půli se dočkal rozhodující branky - 1:2 (1:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
28.kolo, sobota 27.4.2013, 12:00
1:2
(1:1)
LiberecLiberec
 
Gól Vysočiny: Maruš
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour - Pedro, Kriegsmann, Hanousek, Ujčík - Hron (65. Klusák), Zábrodský, P.Demeter, Homola (54. Duba) - Veselský (77. Kelbler), Maruš.
 

Komentář

„Klíčový zápas jsme nezvládli. Podařilo se nám sice vstřelit první branku díky Marušovi, ale hned vzápětí soupeř vyrovnal. Do druhé půle jsme vstoupili špatně a brzy jsme inkasovali. Po příchodu mladšího dorostence Duby jsme se zvedli, dokonce jsme třikrát trefili tyč a měli jsme další velké šance. Bohužel, je až neuvěřitelné, co neproměníme. Nad tím se musíme zamyslet. Stejně tak není možné, abychom nedokázali zužitkovat takové množství standardních situací. Vázne jejich zahrávání i proměňování. Na hrotu nám schází útočník zabiják, který by do ofenzívy přinesl důraz. V útoku nejsme schopní vyhrát souboje a podržet míč pro druhou vlnu. Zápas je pryč a musí se jít dál. Závěr extraligy bude tvrdou řežbou, v níž uspěje ten mentálně nejsilnější,“ zdůraznil při hodnocení utkání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu