29.08.2013, David Zeman

U-17: Z Karviné jedou s bodem

U-17: Z Karviné jedou s bodemDorost U-17 ztratil v této sezóně první body a to na hřišti Karviné. Přesto, že v poločasové přestávce vedl po brance Kolčavy, tak se nakonec oba soupeři museli spokojit pouze s bodem za remízu 1:1 (0:1).

 
KarvináKarviná
4.kolo, středa 28.8.2013, 14:30
1:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól Vysočiny: 39. Kolčava
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Ločárek (68. Horký), Vedral, Vlček, Čermák – Vomela – Bajer (75. Svoboda), Novotný, Vitásek, Kolčava (40. Kafoněk) – Šimončič (52. Liška).
 

Komentář

"Dnes bylo k vidění velmi vyrovnané utkání. Hra se spíše odehrávala mezi pokutovými územími. V první polovině jsme si vytvořili dvě šance, do kterých se dostal Kolčava a Šimončič. Do vedení jsme šli po precizně zahraném přímém kopu Kolčavy, který byl nařízen za faul na Bajera. Druhá půle byla rovněž vyrovnaná s minimem šancí. Vyrovnat jsme si nechali po dlouhém autovém vhazování, které nám propadlo až na vzdálenější tyč, odkud se jeden z domácích hráčů nemohl mýlit. V posledních pěti minutách jsme mohli strhnout výhru na naší stranu, sám na brankáře nejprve postupoval Liška a chvíli na to také Kafoněk. Oba však své šance neproměnili. V dnešním zápase mi na naší straně chyběl větší klid v kombinaci. Ztráceli jsme velmi lehké míče. Nedařila se nám hra uprostřed hřiště. Hráčům nemohu vytknout bojovnost a nasazení. Bohužel se nám vytratila fotbalovost a kombinační hra. Máme tak stále na čem pracovat. Manipulace s míčem pod tlakem je náš největší problém!" zhodnotil uktání v Karviné trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu