14.11.2013, Miroslav Fuks

Vysočina proti slovenskému mistrovi uhrála remízu

Vysočina proti slovenskému mistrovi uhrála remízuPřípravné utkání marodkou sužovaného kádru FC Vysočina proti kombinované sestavě Slovanu Bratislava skončilo zaslouženou remízou 2:2 (2:1). Jihlavské branky v první půli zaznamenal Vojtěch Přeučil. Góly posledního slovenského mistra a vedoucího celku Corgoň ligy vstřelili Hlohovský a Gašparovič.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., čtvrtek 14.11.2013, 17:00, Jiráskova
2:2
(2:1)
Slovan BratislavaSlovan Bratislava
 

Gól: 16. a 31. Přeučil – 13. Hlohovský (pen.), 50. Gašparovič
ŽK: Josl
Rozhodčí: Nádvorník – Dobrovolný, Hanáková
Diváci: 200
FC Vysočina: Hanuš (46. Vejmola) – Mikula (37. J.Kučera), Tlustý, Šourek, Josl – Marek, Karlík – Teplý (69. Kosak), Jungr, Harba (46. Kliment) – Přeučil.
Slovan Bratislava: Polaček – Josimov, Hlohovský, Grendel, Serra (40. Matějka), Kladrubský (C), Kolčák, Gašparovič (87. Záhumenský), Hutta (75. Mikuš), Túri, Vrablec.
 

Komentář

Vysočina do zápasu vstoupila velmi aktivně a v první desetiminutovce se do zajímavých šancí a dobrých střeleckých pokusů postupně dostali Přeučil, Teplý a znovu Přeučil. Vždy však ztroskotali na zákrocích gólmana Polačeka. Jak už to bývá, tak zahřmělo na druhé straně. Krejčí chyboval v rozehrávce, Josl fauloval ve vápně a ve 13. minutě byla nařízená penalta. Exekuce pokutového kopu se ujal Hlohovský a nedal Hanušovi šanci – 0:1! Vyrovnáno však bylo už o tři minuty později. Přeučil se postavil k přímému kopu zhruba dvacet metrů od branky a nádherně vymetl růžek Polačekovy branky - 1:1. Jihlava byla nadále aktivní a v 31. minutě se dočkala další gólové odměny. Harba zakroutil centr z levého křídla do vápna, kde přesně hlavičkoval Přeučil – 2:1. V 35. minutě se Jungr prezentoval utěšenou střelou k tyči, kterou zlikvidoval Polaček. Ten uspěl i ve 42. minutě proti Harbově bombě i následné dorážce Teplého.

V úvodu druhého dějství byl blízko hattricku Přeučil, který se po rychlé kombinaci dostal do velké šance, ovšem z úhlu gólmana nepřekonal. Slovan se celou druhou půli soustředil na rychlé protiútoky a hned v 50. minutě se dočkal po křídelní akci vyrovnání na 2:2. Střílený centr do Vejmolovy branky dorazil Gašparovič. O minutu později rozvlnil síť po centru Jungra Kučera, ale radost mu zkazil hvizd sudího – ofsajd. V 55. minutě Kučerova vypálil a Polaček si s jeho ránou poradil. Vzápětí Přeučilův pokus ze standardky zlikvidoval Polaček, ani Krejčího dorážka brankou neskončila. V 62. minutě krásně z přímého kopu vypálil Karlík, ovšem Polaček byl opět na místě. V 66. minutě nabídl Přeučil možnost skórování Teplému, ten ale na míč nedosáhl. Na druhé straně se v 74. minutě opřel do balonu Matějka a prověřil svou "pumelenicí" Vejmělka! Ten se vskutku vyznamenal! Poslední zajímavou možnost ke skórování měl z brejku Jungr, ale ani on nebyl úspěšný. Oba celky se tak v zajímavém utkání rozešly smírně 2:2.

Fotogalerie

               
 
 
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu