17.09.2014, David Zeman

U19: Vydřené tři body proti Teplicím

U19: Vydřené tři body proti TeplicímStarší dorost U19 nevstoupil do utkání s Teplicemi dobře. Soupeř byl aktivnější, důraznější a zaslouženě se dostal do vedení. Do poločasu ale Vysočina dokázala po penaltě Marka Šerého vyrovnat. Ani ve druhé půli nenastalo výrazné zlepšení, ovšem Jihlava se i tak dostala do vedení 2:1 gólem Vitáska, které už nepustila. Konečný stav utkání 2:1 (1:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
10.kolo, středa 17.9.2014, 15:00
2:1
(1:1)
TepliceTeplice
 
Góly: 36. Šerý M., 64. Vitásek
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář - Ločárek (85. Hekerle), Rychetník, Šerý. D, Fiala - Vitásek, Štěpánek - Šerý M. (46. Bajer), Šimončič (79. Kolčava), Mazel (65. Čermák) - Liška (59. Novotný).
 

Komentář

"Dnes jsme dosáhli na tři body spíše houževnatostí, nikoli kvalitou. I když jsme si v úvodu vypracovali dvě gólové příležitosti, tak náš velký problém byl v přihrávce, vázla kombinace, neměli jsme odražené míče, nemohli jsme se opřít ani o standardní situace. Soupeř šel zaslouženě do vedení, do poločasu jsme srovnali skóre, bohužel ani druhé dějství nepřineslo výrazné zlepšení, přesto jsme dali vítěznou branku a utkání odbojovali, tuto vlastnost hráčům nelze upřít, ale to by v dalších zápasech nestačilo." řekl po utkání trenér Josef Vrzáček.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu