15.11.2016, Miroslav Fuks

Šťastný: Věřím, že gratulaci v pátek uvidím na svém telefonu

Šťastný: Věřím, že gratulaci v pátek uvidím na svém telefonuFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na společnost SCF SERVIS, která náleží mezi firmy Skupiny PSJ a její nosnou specializací je komplexní správa nemovitostí. Dotazy jsme položili Čestmírovi Šťastnému, členu vedení společnosti.

 

Jak dlouho Vaše společnost podporuje FC Vysočina?
Letos je to čtvrtý rok.

Co je pro vás motivem k podpoře FC Vysočina?
Společnost SCF SERVIS od svého vzniku roku 2006 pravidelně pomáhá potřebným a podporuje vybrané sportovní kluby. FC Vysočina mezi ně patří. Jsme přesvědčeni, že podpora sportovních aktivit smysl má.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Učitelka ve školce řekla jednomu z mých synů, že má místo hlavy balón. Utěšoval jsem ho, že jsem na tom byl úplně stejně - s míčem se probouzel a večer chodil spát. Zkušenosti z aktivní činnosti z krajské 1.A třídy a futsalové divize nyní využívám zejména při práci s mládeží.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Oba osmileté syny podporuji a vedu ke sportu a většinu volného času o víkendech přizpůsobuji jejich aktivitám. Zápasy FC Vysočina tak sleduji v televizních přenosech, během kterých se dostávám do role podrážděného dítěte, pokud na mě někdo promluví…

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Výsledky zejména obou mladších dorostů U16 a U17 vnímám ze střednědobého pohledu jako velký příslib pro další vývoj a výsledky klubu.

Navštěvujete zápasy české reprezentace, českých klubů v evropských pohárech, popř. jste vyrazil i na atraktivní duely jiných evropských lig?
Přestože patřím mezi sváteční diváky na stadionech, zápas české reprezentace s Norskem jsem si ujít nenechal. Atmosféra vynikající, výsledek po delší době potěšil. Ten navíc může být pro další vývoj v kvalifikační skupině na MS a při konečném účtování zásadní.

Jak hodnotíte vystoupení FC Vysočina v dosavadním průběhu sezóny?
9 bodů z 13 zápasů a 9 vstřelených branek má v této chvíli dostatečnou vypovídající schopnost. Během sezony došlo ke změně trenéra. Osobnost Michala Bílka polarizuje názory fotbalové veřejnosti. V této chvíli je předčasné jeho práci hodnotit, ale 5 bodů z posledních tří zápasů a zejména vítězství s Mladou Boleslaví jsou příjemným zjištěním. Věřím, že se na tyto výsledky podaří navázat.

Kteří fotbalisté náleží mezi Vaše oblíbence?
Typově jsou mi blízcí konstruktivní hráči a srdcaři. Ze světové špičky Iniesta, v české reprezentaci vnímám svým projevem jako stále výjimečného hráče, nyní ve stand-by modu, Tomáše Rosického.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Standa Tecl. Osobnost a rozdílový hráč hrající svého času v obrovské herní a střelecké pohodě. Cítím, že takový typ hráče by dnes klubu mohl být hodně užitečný.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu?
Ve Zlíně mám kamaráda. Trénoval žáky, z nichž někteří v pátek už jako dospělí hráči Zlína nastoupí na jihlavském stadionu. Přestože Zlín patří k těžkým podzimním soupeřům, tak věřím, že gratulační SMS uvidím po zápase na svém telefonu a jihlavští fotbaloví fanoušci budou mít pěkný páteční večer.

  • partnerem rubriky je restaurace TŘI KNÍŽATA, kterou naleznete na Masarykově náměstí v Jihlavě

o firmě SCF SERVIS, s.r.o.

SCF SERVIS, s.r.o. byla založena v roce 2006 a v současné době působí zejména na trhu správy nemovitostí s nabídkou komplexní správy budov. Další důležitou činností je výstavba a projekce, kde společnost nabízí a zajišťuje projekční a stavební práce včetně projektového řízení, technických dozorů staveb a poradenskou činnost.

Společnost SCF SERVIS zaměstnává přes 145 pracovníků a její roční výkony přesahují 100 milionů korun. Centrála společnosti je v Brně, pobočku má v hlavním městě Praze a Plzni, od roku 2015 působí na Slovensku.

Mezi hlavní obchodní partnery patří zejména vlastníci komerčních a bytových nemovitostí, projektové a developerské společnosti.

www.scfservis.cz

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu