28.10.2006, Miroslav Fuks

Dorost v Olomouci vedl, ale nakonec těsně podlehl

Dorost v Olomouci vedl, ale nakonec těsně podlehlDorostenecký duel druhé Vysočiny na půdě tabulkově první Olomouce nabídl vynikající ofenzivní fotbal a skončil zaslouženou jednobrankovou výhrou domácích. Naši mladíci ještě v 68. minutě díky dvěma trefám Michala Rabušice vedli 2:1, ale nakonec se museli sklonit před obrovskou útočnou silou Sigmy.

 
OlomoucOlomouc
12.kolo, sobota 28.10.2006, 11:00
3:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly za Vysočinu: 42. a 52. Rabušic
Diváci: 0
FC Vysočina: Hlavoněk - Hříbek, Niederle, Dvořák, Vystrčil - Benda (75. Pikl), Bureš, Chmelík, Netrda (60. M.Černý) – Tlačbaba (68. Stoszek), Rabušic.
 

Komentář

Do magnetu kola vstoupili lépe domácí, kteří se ujali vedení 1:0. Hostující dorost však prahl po vyrovnání, kterého se dočkal těsně před odchodem do kabin po výborně zahraném signálu při přímém kopu. „Do druhé půle jsme vstoupili velmi ofenzivně a naše aktivita vedla v vedení 2:1 po samostatné akci Rabušice. Vedení jsme bohužel neudrželi. Nejdříve jsme po našem rohu nepokryly rychlý brejk soupeře, který vyrovnal. Za stavu 2:2 oba celky chtěly strhnout vedení na svoji stranu a předváděli festival ofenzivního fotbalu, který se líbil všem přihlížejícím včetně ředitele klubu Ing. Tulise. Štěstí se nakonec přiklonilo k hráčům Sigmy, kteří zvýšili na konečných 3:2 po křídelní akci. S výkonem však musím být spokojen, hráči zaslouží pochvalu. Domácí byli o ten gól lepší a dokázali, že jsou na 1. příčce oprávněně,“ zhodnotil zápas trenér staršího dorostu Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu