20.08.2017, Petr Chudoba

U19: Zvládli i třetí utkání - vyhráli v Třinci

U19: Zvládli i třetí utkání - vyhráli v TřinciStarší dorostenci U19 sehráli třetí utkání v sezóně a opět vítězně. V Třinci byli od začátku zápasu lepším týmem, ale v prvním poločase se gólově neprosadili. Ve druhém už po zásluze skórovali Lokvenc a Lorenc a hráči Vysočiny si tak odvezli zasloužené tři body za vítězství 0:2!

 
TřinecTřinec
3.kolo, sobota 19.8.2017, 14:30
0:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 51. Lokvenc, 60. Lorenc
Diváci: 20
FC Vysočina: Duba – Svoboda T., Trojánek, Mikuška, Řezáč – Pavlas (74. Malata Mir.), Urbánek – Křivánek (68. Svoboda A.), Matulka, Lokvenc (55. Havlín) – Lorenc (83. Šrámek).
 

Komentář

"Od první minuty jsme byli aktivnějším a lepším týmem. V první půli jsme si vytvořili tři jasné brankové příležitosti. V koncovce jsme bohužel nebyli přesní. Domácí měli jeden náznak šance, který pro nás naštěstí skončil mimo naši branku. V úvodu druhé půle se nám vydařila rychlá akce po levé straně, která byla zakončena přesným centrem Řezáče na hlavu Lokvence, který tentokrát zamířil přesně. Chvíli na to jsme naše vedení navýšili o další gól díky Lorencovi, který si po přihrávce Matulky položil domácího brankáře a zakončil do prázdné branky. Závěr byl trošku neurovnaný, což bylo způsobeno prostřídáním a také tím, že jsme chtěli většinu útočných akcí řešit až moc individuálně. Dnešní zasloužené výhry si určitě musíme považovat. Fyzicky velmi náročný týden, kdy jsme sehráli tři mistrovské zápasy, jsme zvládli výborně. Kluci si za vstup do soutěže zaslouží pochvalu!" okomentoval utkání trenér Průša.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu