01.12.2006, Miroslav Fuks

Vysočina zná jízdní řád zimní přípravy

Vysočina zná jízdní řád zimní přípravyTréninkem v pátek 15. prosince uzavřou fotbalisté FC Vysočina tzv. předpřípravné období a tím i kalendářní rok 2006. Po zasloužené více než třítýdenní dovolené se znovu sejdou v pondělí 8. ledna na prahu náročné a fotbalisty nemilované zimní přípravy. V jejím rámci je čekají dvě soustředění, zápasy v rámci Tipsport cupu a další přípravné duely.

 
Prvním zápasem nadcházejícího roku bude ve středu 17. ledna měření sil s juniorkou FC Vysočina. O týden později už přijde první ostrý test v podobě úvodního duelu mladoboleslavské skupiny zimního Tipsport cupu. Soupeřem v něm bude právě domácí účastník Poháru UEFA. V rámci tohoto atraktivního turnaje na hráče Vysočiny dále čeká Jablonec, Hradec Králové a Liberec. Z dalších přípravných duelů stojí za pozornost v neděli 18. února dvojzápas proti Českým Budějovicím a v sobotu 3. března generálka na II. ligu v Blšanech.

První ze dvou soustředění bude zaměřeno na kondici a proběhne od 28. ledna do 4. února v Nymburce a svěřenci kouče Bokši si z něj odskočí ke dvěma zápasům Tipsport cupu. Druhé vyloženě herní soustředění je na programu na přelomu února a března v Blšanech.

Přehled zápasů zimní přípravy:

ST 17.1. - 14.30: FC Vysočina – FC Vysočina B

ST 24.1. - 15.00: FK Mladá Boleslav - FC Vysočina

NE 28.1. - 11.00: FK Jablonec - FC Vysočina (hraje se v Mladé Boleslavi)

SO 3.2. - 13.00: SK Hradec Králové - FC Vysočina (hraje se v Mladé Boleslavi)

ST 7.2. - 15.00: SK Slovan Liberec - FC Vysočina (hraje se v Mladé Boleslavi)

SO 10.2. - 15.00: FC Vysočina – FK Mutěnice

NE 18.2. - 14.00,16.00: SK Dynamo Č. Budějovice - FC Vysočina

ST 21.2. - 15.00: FC Vysočina – 1.SC Znojmo

ÚT 27.2. - 14.00: Varnsdorf - FC Vysočina (hraje se v Blšanech)

SO 3.3. - 11.00: FK Chmel Blšany – FC Vysočina

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu