12.03.2018, Ondřej Šourek

Generálku rozhodl po přestávce dvěma góly Křivánek

Generálku rozhodl po přestávce dvěma góly KřivánekStarší dorost ve druhém poločase posledního přípravného zápasu dokázal dvěma góly otočit nepříznivý výsledek a připsal si tak cenné vítězství nad velmi dobře hrajícím týmem Ždírce. O oba góly se postaral Křivánek.

 
FC Vysočina U19FC Vysočina U19
přát., neděle 11.3.2018,  
2:1
(0:1)
Ždírec n. Doubr.Ždírec n. Doubr.
 
branky: 63. a 70. Křivánek – 31. hosté
Diváci: 0
FC Vysočina U19: Lancman (45. Jágrik) – Svoboda T. (75. Pavlík), Trojánek, Mikuška (35. Pejřimovský), Řezáč – Urbánek (60. Pavlas) – Lokvenc (45. Růžička), Šteffl (60. Svoboda A.), Šrámek (60. Crha), Havlín (52. Lát) – Křivánek (70. Čapek).
 

Komentář

„V prvních dvaceti minutách jsme působili velmi dobře. Dařila se nám kombinace a pokoušeli jsme se o zakončení. Většinou však ze střední vzdálenosti, kde jsme postrádali razanci a přesnost. Následně se začal, hlavně díky našim lehkým ztrátám, více do zápasu dostávat Ždírec, který šel po naší individuální chybě do vedení. Do druhé půle jsme malinko změnili postavení Křivánka, který šel hrát více na kraj hřiště, odkud by měl mít hru více před sebou. Tento záměr nám jednoznačně vyšel. Nejdříve nás však podržel brankář Jágrik a z následujícího protiútoku vyrovnal po Crhově přihrávce Křivánek. O pár minut později jsme vykopávali tečovanou střelu z naší brankové čáry, což byl také důležitý moment. O minutu později se povedla individuální akce Křivánkovi, který otočil výsledek v náš prospěch a stanovil na konečných 2:1. Dnešní zápas nám ukázal, že jsme po fyzické stránce dobře připraveni. Herní kvalitu však máme určitě vyšší, než jsme dnes předvedli. Hráči jako Šteffl nebo Šrámek musí předvést větší přesnost a nesmí tolik kazit. Oceňuji také týmový duch a nasazení střídajících hráčů, díky kterému se nám podařilo zvrátit nepříznivé skóre. Kaňkou zápasu je zranění Mikušky, který nám bude kvůli zlomenému nosu nějakou dobu chybět!“


Zde je odkaz na góly z utkání:   https://youtu.be/FejJ3GHxgVk

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu