01.10.2018, Jan Staněk

Jak to vidí ředitel?

Jak to vidí ředitel?Poslední víkend nám ukázal, jak moc vyrovnaná je druhá liga. Skoro celé čelo tabulky prohrálo s týmy z jejího spodku. V podstatě jen my jsme dokázali vyhrát. Že to ale bylo s odřenýma ušima. Třinec nás v první půli přehrál víc, než loni Sparta nebo Slavia.

 

To bylo opravdu nečekané a kluky probudil až gól, který jsme dostali do šatny. Druhý poločas nastoupilo zcela jiné mužstvo a najednou všichni cítili, že se utkání může otočit. Zdálo se, že to vycítili i hráči Třince a nechali se námi zatlačit. Výsledkem byly dva rychlé góly a návrat do čela tabulky.

Doufejme, že se v čele udržíme i přes reprezentační přestávku, kde nás čeká pohárová odměna v podobě zápasu v Opavě. Každý týden po utkání, který se nevydaří, stojí za nic. Proto je potřeba před repre pauzou utkání zvládnout, protože tam jsou do dalšího duelu týdny dva. Výhrou v Třinci jsme snad definitivně zlomili výsledkovou krizi. Teď proti Chrudimi bych si moc přál, abychom před našimi fanoušky odehráli zápas v atraktivním stylu, plné šancí a branek. Na druhou stranu se před Chrudimí musíme mít víc než na pozoru. Poslední výsledky ukazují, že se jí lépe hraje proti favoritům.

Utkání je věnováno rodičům všech malých fotbalistů. Tak doufám, že přijdete tátové a mámy s dětmi, užijete si doprovodný program a budete hodně slyšet na tribuně. Já si nepamatuji, kdo mě přivedl na první trénink, ale pamatuji si, že na hodně tréninků ve fotbalových začátcích mě vodil děda. Rodiče mě ale ve fotbale od mala podporovali, takže bych chtěl říct: „Díky dědo, díky táto a díky mámo!“ :-) Pevně věřím, že rodiče všech našich fotbalistů v akademii budou své kluky podporovat a za to jim strašně moc děkuji!

FCV do toho!

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu