26.06.2007, Miroslav Fuks

Stadión FC Vysočina dostane nový trávník

Stadión FC Vysočina dostane nový trávníkHistorická travnatá plocha fotbalového stadiónu v Jiráskově ulici je po dlouhých desetiletích minulostí. Travnaté hřiště, které bylo slavnostně otevřeno v srpnu 1974 přátelským zápasem proti pražským Bohemians, totiž od té doby nedoznalo změn, což se stále více projevovalo na její kvalitě a odolnosti. Proto vedení klubu rozhodlo o nahrazení povrchu novou trávou. Práce byly zahájeny v úterý 26. června odfrézováním původního pažitu.

 
„K této obnově bychom přistoupili bez ohledu na uskutečněný koncert skupiny Kabát na našem stadiónu. Použijeme zde stejný postup jako na nedávno ukončené rekonstrukci vedlejšího hřiště. Po odfrézování trávy bude povrch zapískován a trávník bude doset. Zhruba za šest týdnů budeme disponovat mnohem kvalitnějším, hustším a odolnějším pažitem,“ uvedl ředitel klubu Zdeněk Tulis.

Fotografie z úvodních prací najdete ZDE.

 
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu