FC Vysočina BFC Vysočina B
16.kolo, neděle 7.11.2010, 13:15
1:3
(1:2)
Slovácko BSlovácko B
 
Branky: 8. Homola - 36. Slaný, 38. Hanák, 78. Kozubík. Žluté karty: 19. Kriegsmann, 80. Kubát Jar. - 17. Hanák, 67. Slaný.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Zimola - Rejthar (41. Zima), Kriegsmann, Ujčík, Poul - Maruš (41. Trojánek), Hron, Kubát Jar., Homola (72. Vopršal) - Prokop, Veselský (72. Čáp).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Toto utkání mělo pro nás zvláštní význam. V létě jsme na Slovácku prohráli velkým rozdílem a nebyli jsme schopni s ním hrát. Dnešní utkání nám však ukázalo, že cesta kterou jsme se vydali, je správná. Rozhodli jsme v posledním utkání hrát vysoký a náročný presink a soupeře dostat pod tlak. Záměr se nám povedl a velmi brzo jsme vedli. Mohli jsme utkání rozhodnout druhou brankou, což se nám nepodařilo. Poté opět přišel zkrat a během pěti minut jsme prohrávali o branku. I ve druhé půli jsme se snažili držet taktiku naší hry a podařilo se nám vytvořit několik šancí. Bohužel se nám je nepodařilo využít a soupeř rozhodl. V naší hře je mnoho nedostatků a chyb. Za tři měsíce jsme však udělali výrazný pokrok, který nám dnes podvrdilo toto utkání. I přes porážku jsme Slovácko v některých pasážích dokázali přehrát a donutit k chybám.

Náš výkon byl po herní stránce velmi dobrý. Musíme však dále pracovat na rozvíjení individuálních herních činností, kde máme největší rezervy. S výkonem mužstva jsme spokojeni, i přes porážku zaslouží pochvalu. Kluci v utkání pracovali velmi tvrdě a sami cítí, že se dokázali výrazně zlepšit. Výsledky pro nás v této kategorii nesmí být prioritou. Výsledky naší práce zhodnotí až výsledky našich odchovanců. Byla to velmi dobrá tečka za náročným podzimem."

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu