BystrcBystrc
1.kolo, sobota 14.8.2010, 10:00
2:2
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 28. a 50. Štěpánek
Diváci: 0
FC Vysočina B: Steinbauer – Navrkal, Parma (39. Gabrhel), Vedral, Kolčava – Bělovský (57. Diviš), Pecina (57. Parma), Čermák – Štěpánek, Vitásek - Bajer (10. Diviš, 35. Látera)
 

Komentář

Komentář trenéra Kamila Průši: „V prvním divizním utkání ve starších žácích jsme se utkali s nováčkem soutěže. Na výborném hřišti jsme od začátku hráli pohledný kombinační fotbal. Soupeře jsme zatlačili na jeho polovině a jasně přehrávali. V desáté minutě se nám bohužel zranil Bajer, který nám v útočné fázi po zbytek utkání scházel. Paradoxně šli do vedení domácí, když se jim zdařila jedna brejková příležitost. Vyrovnat se nám podařilo díky precizně kopnutém přímém kopu Štěpánka. V úvodu druhé půle jsme inkasovali po druhé. Soupeři jsme pomohli individuální chybou Parmy. I přes nepříznivé skóre jsme dále diktovali tempo hry my a zaslouženě vyrovnali po rohovém kopu a důrazu Štěpánka. V poslední minutě jsme ještě nastřelili břevno.

Dnes jsme bohužel dva body ztratili. Celé utkání jsme byli fotbalovější. Bohužel jsme ze dvou šancí soupeře dvakrát inkasovali. Potěšili mě individuální výkony několika hráčů. Výborně dnes zahrál Pecina. Pochválit však musím celý tým. Tento výkon musí být povzbuzením do další práce. Mrzí mě zranění Bajera, který nám bude chybět minimálně měsíc.

 
Související
Aktuálně

U17: Výhra nad Frýdkem-Místkem!

Mladší dorost dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a porazil předposlední Frýdek-Místek 5:3 (2:3). V prvním poločase dvakrát skóroval Matyáš Vopršal a v druhém zavelel k obratu prvně v 49. minutě Patrik Tlačbaba, ke kterému se poté přidal v 69. minutě Tomáš Sklenář a konečný výsledek zápasu završil v 78. minutě David Novotný.... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu