BohuniceBohunice
13.kolo, neděle 31.10.2010, 10:00
2:1
(2:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 1., 3. – 35. Vedral (Kolčava)
Diváci: 0
FC Vysočina B: Steinbauer – Navrkal (25. Diviš, 41. Navrkal), Parma, Vedral, Kolčava – Látera (25. Gabrhel, 58. Bělovský), Vitásek (25. Giňa, 52. Štěpánek), Štěpánek (41. Vitásek), Bělovský (52. Látera) – Čermák, Bajer.
 

Komentář

Komentář trenéra Kamila Průši: „Do utkání jsme vstoupili katastrofálně. Obdrželi jsme branky v první a ve třetí minutě. Přitom jsem na úvod utkání hráče upozorňoval. V závěru poločasu se nám podařilo vstřelit kontaktní branku a vrátili jsme se tím do utkání. Ve druhé půli již byla hra vyrovnanější, ale žádnou velkou šanci jsme si nevytvořili. Naopak domácí zlobili rychlými protiútoky. V dnešním utkání nám nezahrála záložní řada. Scházel pohyb a důraz v osobních soubojích. S tímto přístupem a nasazením nešlo uspět. Domácí tak vyhráli naprosto zaslouženě."

 
Související
Aktuálně

U17: Výhra nad Frýdkem-Místkem!

Mladší dorost dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a porazil předposlední Frýdek-Místek 5:3 (2:3). V prvním poločase dvakrát skóroval Matyáš Vopršal a v druhém zavelel k obratu prvně v 49. minutě Patrik Tlačbaba, ke kterému se poté přidal v 69. minutě Tomáš Sklenář a konečný výsledek zápasu završil v 78. minutě David Novotný.... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu