FC Vysočina BFC Vysočina B
4.kolo, neděle 26.9.2010, 15:00
0:1
(0:0)
Sokol KněžiceSokol Kněžice
 

Diváci: 0
FC Vysočina B: Kolouchová - Drnková, Francálková, Němcová, Krpálková - Hromádková, Neckařová, Sedláková, Walicová - Skořepová, Haubertová.
 

Komentář

Domácí juniorce se v poslední době hodně zúžil kádr. Přidala se i marodka a k utkání se tak sešlo pouze jedenáct hráček. Ženy z Kněžic se ukázaly jako velmi dobrý a zkušený tým. Od začátku hrály důrazně a našim holkám to dělalo problém. Nedařilo se nám podržet míč a dobře si přihrát. Hosté častěji ohrožovaly naší branku a měly více ze hry. Obrana hrála dobře, přesto se nevyhnula chybám, které zachraňovala výborně chytající brankářka Kolouchová, která tým velmi podržela. Největší šanci v prvním poločase měly naše holky. Po chybě hostující obrany míč vybojovala J. Skořepová a přihrávkou na levou stranu našla volnou P. Walicovou. Ta si míč pěkně nachystala ke střele, ale branku netrefila. Ve druhém poločase v 54.min se hostům povedla vítězná akce. Po našem vhazování jsme přišly o míč a hostující hráčka ho poslala za naší obranu. Na ten si dobře zaběhla útočnice a nedala naší brankářce šanci a hosté se ujaly vedení 0:1. Přes snahu našich holek se nám výsledek otočit nepovedlo a hosté výhru udržely. Holky zaslouží velkou pochvalu za bojovnost. Tentokrát byl však soupeř nad jejich síly a předvedl dobrý výkon.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu