Jipap PřibyslaviceJipap Přibyslavice
5.kolo, sobota 2.10.2010, 10:30
3:3
(0:2)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: vlastní, Holubová Lenka, Plavcová Lucie - Neckařová Lenka 2, Skořepová Jana
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kolouchová - Němcová, Francálková, Procházková, Krpálková - Haubertová, Neckařová, Sedláková, Walicová - Skořepová, Eliášová (Drnková)
 

Komentář

Další utkání sehrály juniorky v Přibyslavicích. Domácí se sešly v mladší sestavě než je zvykem. Začátek byl opatrný z obou stran a oba týmy čekaly , co předvede soupeř. V 8.min šla domácí hráčka sama na naší branku, ale naše góĺmanka Kolouchová výborně vyběhla a velkou šanci domácí hráčky zmařila. O chvíli později na druhé straně v 10.min naše holky byly úspěšnější. Střelu Neckařové ještě brankářka domácích vyrazila. K míči se probila Skořepová, ale uklidit míč do brány se jí nepovedlo a tak se míč dostal zpět k Neckařové, která ho vrátila po zemi do branky a vedly jsme 0:1. Naše holky to povzbudilo a byly v prvním poločase lepším týmem. domácí však také hrozily. V 35.min se našim holkám povedla pěkná kombinace po ose Neckařová-Sedláková-Skořepová a posledně jmenovaná z velkého vápna pěknou střelou zvýšila  na 0:2. Ve druhém poločase naše hráčky trochu polevily a domácí zvýšily obrátky. V 60.min se jejich snaha dočkala odměny. Při rohovém kopu nešťastně naše hráčka přizvedla míč a ten zapadl do naší branky a domácí snížily na 1:2. Domácí to nakoplo a naše hráčky začaly být nervózní. Ve 63. min zahrávaly domácí trestný kop a domácí hráčka se trefila přesně a bylo vyrovnáno 2:2. Naše holky to přimrazilo a domácích bylo najednou plné hřiště a než se naše holky probraly přišel další trest v 67.min. Po dalším rohovém kopu si naše brankářka vybrala slabší chvilku a podběhla míč. Ten doslova trefil domácí útočnici a od ní se odrazil do naší prázdné branky a domácí otočily zápas a vedly 3:2. Naše holky sebraly poslední síly a jejich snaha nesla ovoce. V 74.min po faulu na Haubertovou zahrávala trestný kop Neckařová a podařenou střelou vyrovnala 3:3. Domácí se ještě snažily znovu strhnout vítězství na svou stranu, ale proti byla naše výborná brankářka Kolouchová. V prvním poločase předvedly naše mladé holky pěkný fotbal. Ve druhém poločase si vybraly svou slabší chvilku a domácí toho využily. Nakonec holky zabraly a body se dělily.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu