FC Vysočina BFC Vysočina B
17.kolo, neděle 27.3.2011, 13:15
6:0
(3:0)
TřinecTřinec
 
Góly: Veselský 2, Trojánek 2, Hron, Vopršal
Diváci: 0
FC Vysočina B: Pelikus - Kriegsmann (60. Zima), Košík, Rejthar, Poul - Hron, Kubát, Prokop, Veselský (60. Vařejka) - Maruš (57. Vopršal), Trojánek.
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Po velmi náročné zimní přípravě, kterou kluci zvládli výborně, jsme vše časovali na první jarní utkání. Načasování vyšlo přímo ideálně. Kromě šance soupeře z první minuty jsme měli po celý čas utkání zcela pod kontrolou. Prezentovali jsme se velmi dobrým útočným a kombinačním fotbalem, který jsme hráli ve vysokém tempu po celé utkání. Soupeře jsme přehráli jednoznačným rozdílem. V obranné fázi jsme se však dopustili několika chyb, které by se v utkáních opakovat neměly. V útočné fázi jsme zase některé herní situace nedokázali dotánout až do konce, nebo jsme je řešili špatně. I přes tyto nedostatky byl náš týmový výkon velmi dobrý. Na podzim jsme sehráli v Třinci naprosto vyrovnaný zápas a dnes jsme ho jednoznačně přehráli. Doufáme tedy, že naše společná práce, bude na jaře již více vidět a bude se nám dařit lépe. Mužstvo si zaslouží pochvalu za předvedený výkon, který je zapotřebí zopakovat v dalších utkáních. Naši připravenost tedy zhodnotí až další utkání. Dnes jsme velmi spokojeni."

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu