Zlín BZlín B
28.kolo, neděle 5.6.2011, 13:15
2:2
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky Vysočiny: Hron, Vařejka
Diváci: 0
FC Vysočina B: Pelikus - Zima (68. Vařejka), Kriegsmann, Rejthar, Poul - Hron, Kubát (50. Veselský), Ujčík, Trojánek - Maruš, Prokop.
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: „Vstup do utkání jsme si zkomplikovali ve třetí minutě inkasovanou brankou. Rychle jsme se dostali do utkání a začali domácí přehrávat. Ve 21. minutě vyrovnal výborně hrající Hron na 1:1. Poté náš výkon gradoval a vytvořili jsme si několik velmi dobrých šancí, které jsme bohužel neproměnili. Tu největší spálil Maruš, když své sólo na brankáře neproměnil.

Ve druhém poločase jsme se nemohli dostat do hry a vyvrcholením naší pasivity byla druhá branka domácích. Paradoxně tento moment nám pomohl vrátit se opět do utkání. Posledních dvacet minut jsme vytvářeli na soupeře velký tlak a i šance, které jsme nedokázali dotáhnout do konce. Zasloužené vyrovnání přišlo až v samém závěru utkání, kdy přetažený míč dokázal přesně zakončit Vařejka. Chtěli jsme utkání ještě rozhodnout a po centru Poula se zcela sám před brankářem ocitl Maruš, který svoji šanci neproměnil. V utkání se nám vydařil první poločas, který byl z našeho pohledu nadstandardní. Ve druhém poločase jsme se v úvodu nedostali ke své hře, až závěr nám opět vyšel. Dopustili jsme se hrubek, které soupeř bez milosti potrestal, my jsme bohužel své stoprocentní šance neproměnili. Měli jsme dnes k vítězství blíže než náš soupeř. Mrzí mě to vůči mužstvu, které dnes předvedlo dobrý výkon a zasloužilo si nakonec vyhrát. Kluci utkání odpracovali a pro vítězství udělali maximum. Sráží nás zbytečné a triviální chyby a neproměňování šancí. Lehce inkasujeme a své šance nedokážeme proměnit. To musíme ve dvou posledních utkání změnit, pak můžeme uspět.“

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu