FC Vysočina BFC Vysočina B
19.kolo, neděle 8.5.2011, 10:00
1:0
(0:0)
TřebíčTřebíč
 
Branka: 52. Štěpánek (Parma)
Diváci: 0
FC Vysočina B: Pokorný - Diviš (27. Bělovský, 50. Pecina), Navrkal, Vedral, Kolčava (50. Látera) - Sargsyan, Parma (16. Pecina, 36. Parma), Štěpánek (58. Steinbauer), Svoboda (27. Látera, 36. Horký, 59. Diviš) - Vitásek (27. Pech, 36. Vitásek), Bajer (50. Svoboda).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Kamila Průši: "Do dnešního utkání jsme nastoupili v rozestavení 4-4-2. Prvořadým úkolem bylo vstřelit branku, což se nám již čtyři zápasy nepodařilo. V první půli jsme si vypracovali vyložené příležitosti, bohužel Štěpánek, Bajer ani Sargsyan je nevyužili, proto se šlo do kabin za nerozhodného bezbrankového stavu. Do druhé půle jsme změnili rozestavení na 3-5-2, soupeře jsme přehrávali a do vážnějších šancí nepouštěli. Jedinou branku utkání tak vstřelil Štěpánek po centru Parmy. V závěru utkání jsme se nechali zatlačit, ale důležité vítězství jsme si vzít nenechali. Vzhledem k průběhu hry jsme vyhráli zaslouženě. Výhra však byla velmi upracovaná. Od některých hráčů bych čekal mnohem kvalitnější individuální herní výkon. Nebyli jsme však v lehké situaci, hráči již měli v hlavách to, že se nám střelecky vůbec nedaří. Dnes se to doufám zlomilo. Očekávám, že se od tohoto výsledku odrazíme k dalším vstřeleným brankám a výhrám!"

 
Související
Aktuálně

U17: Výhra nad Frýdkem-Místkem!

Mladší dorost dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a porazil předposlední Frýdek-Místek 5:3 (2:3). V prvním poločase dvakrát skóroval Matyáš Vopršal a v druhém zavelel k obratu prvně v 49. minutě Patrik Tlačbaba, ke kterému se poté přidal v 69. minutě Tomáš Sklenář a konečný výsledek zápasu završil v 78. minutě David Novotný.... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu