Ústí nad LabemÚstí nad Labem
6.kolo, sobota 11.9.2004, 17:00
0:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Rozhodčí: Šedivý. ŽK: V. Sedlák (Ústí).
Diváci: 680
Ústí nad Labem: Divecký - Martykán, Valenta, Novák, V. Sedlák (87. Kočí) - Kostečka (76. Kysela), Kučera, Fousek, Hruška - Ohněník, Opic (69. Štyvar).
FC Vysočina: Vorel - Bartoš (53. Veselý), Vojtíšek, Šourek, P. Sedlák - Štohanzl, Baštař, Vladyka (59. Pacholík), Vaculík (76. Malínek) - Simr, Hošťálek.
 

Komentář

Potřetí za sebou jihlavští fotbalisté ve druhé lize neprohráli. Bodovali už ve čtvrtém zápase z šesti odehraných. Teprve podruhé však od začátku sezony nemohou mluvit o ztrátě. Na teplickém stadionu v sobotu remizovali s nováčkem z Ústí nad Labem 0:0.

"Bod je pro nás určitě ziskem," prohlásil přesvědčivě kouč Vysočiny Karel Večeřa. "Musím přiznat, že Ústí bylo prvním soupeřem, který nás letos přehrál. A v prvních šedesáti minutách dost výrazně," dodal.

Hostující tým nakonec přežil tlak Severočechů bez pohromy, i když pod jejich náporem úpěl.

Hodinu bylo utkání festivalem zahozených šancí ústeckého celku. Po střele Ohněníka v 50. minutě musela spasit Jihlavu dokonce až tyč odkryté Vorlovy brány.

"Dělali jsme hrubku za hrubkou. Obrana nefungovala, stejně tak středová řada. Soupeř působil naopak velice dobře, my jsme se dlouho zmohli jenom na ojedinělé brejky," konstatoval Večeřa.

Jeho protějšek Michal Zach nenadával. "Týmu nemám co vytknout, hráli jsme výborně dopředu i dozadu, chybělo nám pár centimetrů," pravil. Až v závěrečných dvaceti minutách se začali prosazovat aktivněji i hosté.

V78. minutě trefil mladík Štohanzl ze sedmnácti metrů břevno. "To byla naše největší příležitost," konstatoval Večeřa.

Už předtím dostala jihlavská "hořící" defenziva a také "neplodná" záloha vzpružující injekce v podobě střídání. "Po příchodu nových hráčů jsme se znatelně zlepšili," řekl kouč Vysočiny.

Na kraji obrany nahradil Bartoše Veselý, ve středu hřiště přišel místo Vladyky Pacholík a Vaculík uvolnil svůj post Malínkovi.

"Od nějaké 70. minuty to na trávníku konečně vypadlo tak, jak bychom si představovali. Už jsme se dostali do hry, dokázali jsme si přihrát a vymyslet nějakou akci," řekl Večeřa.

Ještě v nastaveném čase se ale hosté museli třást. Fousek však nedokázal z malého čtverce usměrnit míč do "zívající" branky. "Ústí naštěstí pro nás propadlo v koncovce. Bereme to tak, že jsme ten bod pracně vybojovali," uznal Večeřa.

 
Zápasy
6.kolo | Ústí nad Labem - FC Vysočina | 0:0
19.kolo | FC Vysočina - Ústí nad Labem | 3:1
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu